Kolun büyümesi durdu

Sa beyler acayip canımı sıkan bi durumla karşı karşıyayım 9 mart tan beri body yapıyorum kolum 28 di 3.programa geçerken 33 olmuştu ne zaman araya ramazan girdi hem kilo verdim hem de kol ölçüm stabil kaldı diğer bütün öülerim artıyo kol malesef aynı 5.programa geçtim gene 33 afedersiniz hayvanlar gibi ön kol arka kol çalışıyodum sizce bu durum neden olabilir arkadaşlar lütfen biri cevaplasın

Gelişim durduğundan beri kaç kilo aldın? Göğüs ve sırt gelişimi devam ediyor mu? Kullandığın ağırlıklar artıyor mu?

Göğüs her programda 2-3 cm arttı omuz da aynı şekilde o bölgelerde sorun yok fakat kol büyümesi durdu kilo vermekten olabilir mi ya da yağlar gidip kas olduğundan orantı sebebiyle aynı kalmış olabilr mi
Gelişim durduğundan beri kaç kilo aldın? Göğüs ve sırt gelişimi devam ediyor mu? Kullandığın ağırlıklar artıyor mu?

Bu süre içinde kilo mu verdin yani? Kaç kilo toplam?
65 kilo olarak başladım karbonhidrat tozu artı düzenli beslenmeyle günde yarım kilo et yiyodum pilav artı makarna falan 73 ü görmüştüm ramazandan önce araya ramazan girdi 3.5 kilo verdim şu an hala aynıyım bi türlü toparlayamadım beslenmeyide aksatmıyorum oysa ki acayip moralim bozuk bu duruma

65 kilo olarak başladım karbonhidrat tozu artı düzenli beslenmeyle günde yarım kilo et yiyodum pilav artı makarna falan 73 ü görmüştüm ramazandan önce araya ramazan girdi 3.5 kilo verdim şu an hala aynıyım bi türlü toparlayamadım beslenmeyide aksatmıyorum oysa ki acayip moralim bozuk bu duruma
Kilo artışı yok= Gelişme yok. Her zaman olmasa da çoğu zaman.

Back
Yukarı