Kolumu tam düz tutamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trouble
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar

Benim kaslarım küçüklüğümden beri çok sert
13 yaşımda başladğım taekwondoyu 2 sene yaptım daha sonra bırakmak zorunda kaldım.Taekwondo yaptığım yıllarda bile tam esnekliği sağlayamıyodum.Her antremanda esnetme gerdirmeye bir öncekinden ileride başlayamadım 2 yıl boyunca herneyse bunu daha sonra farkettim ki
1 kg lik dambılla bile çalışma yapsam kaslarım çok çabuk gelişiyo aynı zamanda sertleşiyo ve esnekliği kaybediyo.Kolumu tam düz tutmaya çalıştığımda maksimum aşağıdaki adamın kolu kadar gerebiliyorum
triceps.jpg

ayrıca alttaki resimde gördüğünüz triceps kasının alt kafa kısmı kemik kadar sert ve kolumu gerdirmeye çalıştığımda ağrıyor
3760633477_b6e37df9cf_o.jpg

daha önce kas kemikleşmesi diye birşey duydum kaslarda kalsiyum birikmesiyle alakalıymış
Çözüm için neler yapabilirim

kas spazmı olabilir mi ? sorun uzun süredir varsa fizik ve rehabilitasyon merkezini öneririm.

Hocam şansımdan mıdır nedir ? gittiğim doktorlar kötü geldi
bir gün spora başladım ve bacaklara fazla yüklendim kaval kemiği bağlarında iltihaplanma oluyomuş internetten araştırdım
Doktora gittim adam röntgen aldı baktı kemikte bişey yok dedi fastjel verdi.
bi arakadaşta huzursuz ayak sendromu vardı çocuğa romatizma demişler
doğru düzgün bir doktor bulamıyoruz şansımıza
Ben de ilk önce bi araştırıyorum herşeyden önce birçok kişi gibi güvenmiyorum doktorlara

gelişim konusunda öyle ama şu sertlik olarak degil benim de hızlı gelişiyor ama kolumu açamıyacak kadar olmuyor aksine tricepslerde öyle hic sertleşme olmadı güvenli bir yere git

Back
Yukarı