şu anda zaten hem hacim hemde yağ eritme yapıyorum 2 antreman geçti ve gerçekten vücudumun iyiye doğru gittiğini hissediyorum kol kaslarım biraz daha fazla belirginleştiğini hissediyorumŞimdi yazdıklarıma biraz daha açıklık getireyim. Benim arkadaşa önerdiğim definasyon kasları ortaya çıkarsın parçalasın olayı değil. Hazır vücut yağ yakmaya müsaitken, göbek ya da başka yerlerde yağ varsa bunları yaksın, eritsin diyorum. Bu şekilde yağsız bir vücut üstüne nasılsa hacim yapabilir ve yaptığında çok sağlam görünür.
Öbür türlü bana göre cidden bir kısır döngü. Otur hacim yap kilo al sonra aldığın hacmi kiloyu vercem diye deli gibi diyet yap, cardio yap vs. Üstelik bunu yaprken hacim yaptığındaki ölçüleri kaybedip moralin bozulsun. ondan sonra forumda konuları ararsın kas kaybı yaomadan yağ yakılabilir mi diye
Bence hazır hacmin ölçün yokken yağ işini az iken bitir. Üstüne direkt kas olarak hacimlen. İlerde definasyon vs derdiyle uğraşma. Ha baktın hacmin az geldi bulk la uğraş. İnan bulk, definasyondan çok daha kolaydır.

önümüzdeki 1 hafta otele gidicez orda hergün 4-5 saat sudan çıkmazsam vücudumun yağ oranı düşer kaslar belirginleşir diye düşünüyorum