• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

kolumda bir gariplik mi var?

Fotoğraf02899.jpg

Fotoğraf02888.jpg

Selam arkadaslar kolumda bi gariplik farkettim pazunun bitip on kolun basladigi yerde bir damar olur ya hani kan alinan damar iste onun yaninda bir cikinti var oda damara benziyo ama rengi yesil degil ve daha sert diger kolumda yok sag kolumda var(sagi daha cok kullanirim) bunun ne oldugu hakkinda bir fikri olan varmi?

huylanip evdekilere sordum babamda o damar degil sinir kasi tutan kiris mi ne oyle bisey dedi kendi koluna dokundurdu bak bendede var dedi dokundum ondada var ama onunki sikinca ckmiyor benimi sikinca damar gibi cikiyor ama damarmi degilmi anlamadim of :D elimi koydum ama kan akisi olup olmadigini anlamadim :(

valla cok korkuyorum incecik sert bisey evde koltugu kaldirirken ortaya cikmisti ilk ordaki damari cikarmaya calisiyodum agir calisiyodum kanepei 10 kere falan kaldirinca cikmaya basladi ozaman cok sevinmistim damar diyede simdilerde damar olmadigina inanmaya basladim :D dokununca falan huylaniyoum yinede sagolun yorumlar icin.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:42 ----------

KolArterleri.gif
kolnabiz.jpg

Arterial_System_en.svg

Doktor değilim ama anatomi resimlerine bakaraktan ; ben senin damarlarında bir gariplik görmedim.

sagol ama o ikincisi damarmi degilmi hala emin degilim :D

okadar endişe ediyorsan doktora gitmeni tavsiye ederim
burdan normal gibi görünüyor

zaten doktora gidicem ama once buraya danisayim dedim darbe almayin demissiniz o herkes icin mi gecerli degilmi :D oraya darbe almak cok acitir heralde :D

Kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem ama bu sene sağlık meslek lisesinden mezun oldum çok kez kan aldım. Gördüğüm kadarıyla damara benziyor. Eğer alkol, sigara kullanıyorsan damarların sertleşebilir. Yine de arkadaşların dediği gibi doktora git.

alkol veya sigara kullanmiyorum sagol gorunuse gore herkes normal demis benide rahatsiz eden birsey yok(huylanma disinda :D) yinede cok kafama takarsam bi doktora gosteririm hepinize tesekkurler.

Ben bir gariplik göremedim, fakat bunu problem haline getiriyorsan doktora başvurmalısın.

Back
Yukarı