KOLLARIM HACİM KAZANAMIYOR!

AkkoyLu

Üye
Beslenmeme uyku düzenime dikkat etmeme antremanın hakkını vermeme rağmen kollarımda gelişim göremiyorum zamanında az çalıştım yine göremedim hafif kilo çok çalıştım yine de göremedim.Şu an yaptığım ön kol için antremanı yazıyım size...
Z bar curl 4x10-12
Barbel curl dar tutuş eller ters 4x10-12
Hammer curl 4x10
Arnold concentration curl 3x15

Arka kol da bu şekilde 4 hareketten oluşuyor.Nedenini cidden merak ediyorum ne yapmalıyım önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Aynısı bende vardı. 6 ay tek ölçü alamadım. Bu sorunu çalışma yöntemlerimi değiştirerek çözdüm. Gelişmemesinin sebebini anladım. Bir borudan su akarken nasıl birşey boruyu tıkadığında su akmaz ise kolun büyümesinin durmasını da buna benzetiyorum. Hep düşünürdüm neden gelişmiyor diye. Güç kuvvet var. Enerji var. Ama hacim yok. Farkettim ki özellikle kollar aslında çok şey istiyor. Yardımcı olurum fakat hakkında(Antrenman ve beslenme) bilgi sahibi olmalıyım. Mesaj atabilirsin.

Aynısı bende vardı. 6 ay tek ölçü alamadım. Bu sorunu çalışma yöntemlerimi değiştirerek çözdüm. Gelişmemesinin sebebini anladım. Bir borudan su akarken nasıl birşey boruyu tıkadığında su akmaz ise kolun büyümesinin durmasını da buna benzetiyorum. Hep düşünürdüm neden gelişmiyor diye. Güç kuvvet var. Enerji var. Ama hacim yok. Farkettim ki özellikle kollar aslında çok şey istiyor. Yardımcı olurum fakat hakkında(Antrenman ve beslenme) bilgi sahibi olmalıyım. Mesaj atabilirsin.
Teşekkür ederim hemen mesaj atıyorum.

Back
Yukarı