kollar üzerine iddia

slm arkadaşlar ben sivaslı bi çoğunuz tanır forumun epey eski üyelerindenim, konu şu ben zamanında 45 cm e kadar kol yapmış biriyim, son 2 yıldır iyice saldım iş güç çocuk derdi falan, şu an 38 cm kolum var. kendi akrabalarımdan 25 yaşında genç bi çocukla aynı salondayız bı arada ben şu an 34 yaşındayım, çocuk 3 yıldır yapıyor ve 41 cm kolu var. bana milletin içinde hava yaptı ve iddiaya girdik kasım ayının 15. inde kolları ölçecez ve yenilen kalabalık bi grubu yemeğe götürecek, arada 3 cm fark var ama ben kas hafızası olayına güvendim ve idmana başladım yaklaşık 2 ay zamanım var, işin kötüsü çocuk tam psikopat günde yarım kilo tavuk yarım kilo somon balığı yiyor herşeyine dikkat ediyor, iş yemeğe ödenecek büyük meblağdan çok gurura döndü, sen neyine güvenip benle iddiaya giriyosun dedi, ben kas hafızası ve beslenmeyle bu işi çözer 2 ayda 3 cm farkı kapatıp üzerinede bi yarım cm koyar yenerim diyorum :)))sizde bir kaç ip ucu verirseniz dua ederim :))) saygılar... sivaslı

Abi kas hafızası denen şey mükemmel bir mucizedir.Bende çok inanırım.Kısa süreli bir sakatlıkta kolarım 1 cm düşmüştü sonrasında daha iyisini kısa bir sürede kazandım.Benim önerim gece yatmadan öncede kaliteli protein ve karbonhidrat al daha çok kollar büyür.Bide bacak antrenmanlarına sıkı gir abi atlama büyüme hormonu tavan yapar bacak antrenmanı sayesinde.

arkadaşlar ilgilenip merak ettiğiniz için teşekkürler yalnız iddia kasım 15 te, tam tesadüf o çocukla bugün karşılaştık salonda ve kolları ölçtük, onunki 41 te kalmış :)) benimki 42,5 çıktı.. ama bu dellendi sen görecen abi yenecem seni falan çok gaza geldi,,, çok hırslı ve cimri biri :)) aklıma kötü şeyler geldi, bu hırsı yüzünden anaboliklere ve steroide başvursa 20 günde etki edermi, aradaki 1,5 cmi kapatıp bide beni geçebilirmi, normalde steroidle geçilir tabiki ama süresi kısıtlı 20 gün var, siz ne diyordunuz

3 hafta az bir süre degil anabolik alıp gecmeye calısabilir ama sen gömersin onu ya :) sende sonucta bos durmayacak ve antrenmanlarını yapcaksın :) onunki 43 olursa seninkide 43.5 olur :D

3 hafta az bir süre degil anabolik alıp gecmeye calısabilir ama sen gömersin onu ya :) sende sonucta bos durmayacak ve antrenmanlarını yapcaksın :) onunki 43 olursa seninkide 43.5 olur :D
hayırlısı inşallah bakacaz kardeş. ama 3 haftada 2-4 cm ölçü alırsa tutar kolundan test'e götürürüm :)))

Creatin de kullanılabilir hocam kullanmıyorsanız. Ne biliyim su falan tutturur :)

Valla şu yap gibi bişey basıyolar ya ondan basmasın :)) iş inada binmiş valla. Film gibi sonunu merakla bekliyorum :)
yok kardeşim çok hırslı ama 200 euroluk bi yemek için synthol vurup vücudu mahvedecek kadar gerizekalı değil :)))[DOUBLEPOST=1445888946][/DOUBLEPOST]
Creatin de kullanılabilir hocam kullanmıyorsanız. Ne biliyim su falan tutturur :)
bende başladım bu hafta creatine :)

20 gunde danabol veya anapolona ile tosun gibi olabilir, ama iddiada ilac yok vs dediniz mi bilmiyorum.

Ben olsam bol bol sodyum iceren besinler yerim, bol su icerim, konserve tuketirim, kola icerim bol bol su tutarim kafadan 2-3 cm farkettirir 20 gunde, hele ki bir de kaloriyi 5000+ ya cekerseniz yeme yaninda yat. Ha ondan sonra kilo vermek icin cok ugrasirsiniz ama kismet iste :)

ölçüyü haftaya pazar alacaz sezer ayın 15 i demiştim ya, ama bi terslik olmazsa inşallah kazandım sayılır.,şu an 2 cm fark atmış durumdayım :))

Back
Yukarı