Yanliş bilgilenme olmasın nefes olayı onemli efor sarfederken yani agirlik kaldirirken nefes verilir gevserken nefes alinirBende daha yeni sayılırım bu sporda. Ağırlıkları kaldırmanda ve yorulmanda nefesin çok etkisi var. Ağırlığı kaldırırken nefes al ve hızlı kaldır. İndirirken yavaş indir ve nefes ver. Bayağı yararı oluyor.
Kendi basliginda agirliklari neden kaldiramiyorum diye yazmissin bak cevabini burda kendin vermissin.iyiki sakatlanmamissinBende daha yeni sayılırım bu sporda. Ağırlıkları kaldırmanda ve yorulmanda nefesin çok etkisi var. Ağırlığı kaldırırken nefes al ve hızlı kaldır. İndirirken yavaş indir ve nefes ver. Bayağı yararı oluyor.
Ne alaka? Kalp kırmayayım diyorum zorluyorsunuz beni. Ben nefesi hep doğru şekilde almaya çalışırım. Bir tek bench pressi beceremem. Anlayabilmişsindir umarım.Kendi basliginda agirliklari neden kaldiramiyorum diye yazmissin bak cevabini burda kendin vermissin.iyiki sakatlanmamissin
Ne alaka cunku yanlis nefes kontrolu yapiyorsunuz. Agirligi indirirken nefes alip kaldirirken dudaklarimizi buzup yavas yavas veriyoruz nefesi dogrusu bu.Ne alaka? Kalp kırmayayım diyorum zorluyorsunuz beni. Ben nefesi hep doğru şekilde almaya çalışırım. Bir tek bench pressi beceremem. Anlayabilmişsindir umarım.
omuz ölçüsüdür o bu arada boş barla zorlanıyorum demişsin hareketin formunu düzgün yapabiliyorsan tekrarın çokta önemi yok zamanla tekrarın fazlalaşır kiloyu arttırırsın hiçbirşey birden gelişmez sabırlı ve kararlı olmalısın hareketleride düzgün formda yapmalısın.bence göğüs ölçünü yanlış almışsın o kiloda birisine göre 105 çok fazla tekrar ölç bence
a ha ha ha çok kısa ve öz olmuş, hep söylerim nekadar ekmek okadar köfteyemek ye
yemek ye diyincede ne bulurlarsa ye anlamında oldu biraz umarım oşekilde lanse edilmemiştirH
a ha ha ha çok kısa ve öz olmuş, hep söylerim nekadar ekmek okadar köfted
H
Cümle düşük olmuş belki de.. Ağırlığı kaldırmadan nefes al.. Demek istedin bence..Ne alaka? Kalp kırmayayım diyorum zorluyorsunuz beni. Ben nefesi hep doğru şekilde almaya çalışırım. Bir tek bench pressi beceremem. Anlayabilmişsindir umarım.
Fırsat varsa 2 tek atılabilirH