KoLLarım neden seyiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba antreman ortasında ve sonrasında kol kaslarımın yada damarlar seyiriyor nedenin nedir acaba biraz araştırdım ama kas seyirmesi kas erimesiymiş ben 2.5 yıldır bu sporu yapıyorum kaslarim neden erisinki eger oyleyse. kasların oldugu yerler atıyor. atar damar gibi.

Kas Erimesi Oldugunu Sanmiyorum Ama Emin Degilim . Benimde Sik Sik Gözum Seyirir Ama Bu Gözum Eriyor Anlamina Gelmiyor :D . Ciddi Bisey Oldugunu Sanmiyorum . Yeteri Kadar Dinlendirmiyosan kaslarini Bundanda Olabilir.

Birde Saglik Ve Sakatlanma Bölumune Acsaydin Konuyu Daha Dogru Olurdu . Kisisel Bakimla Pek Igisi Yok Cunku

benim bildigim de kas erimesi ama bende gögüs çalısıncada aynı şey oluyor sporu 4-5 ay bırakmadıysan erime felan yoktur

rockallen birde bu konuyu saglık ve sakatlanma bölümüne aç dedigi için orda açtım birde ordan yazmısın 2 tane açmısın diye dedigini yaptım.2 tane açmısın diyosun.

ben internette kas seyirmesi die araştırdıgım zaman kas seyirmesi olan hastalarda kas erimesi oluyo gibi rahatsızlıklar okudum ondan dedim
.
onemli bişşey olabilr diye açtim konuyu.

rockallen birde bu konuyu saglık ve sakatlanma bölümüne aç dedigi için orda açtım birde ordan yazmısın 2 tane açmısın diye dedigini yaptım.2 tane açmısın diyosun.

ben internette kas seyirmesi die araştırdıgım zaman kas seyirmesi olan hastalarda kas erimesi oluyo gibi rahatsızlıklar okudum ondan dedim.
onemli bişşey olabilr diye açtim konuyu.

Yanlis Anlasilma Olmus Galiba Birde Su Var Anlaminda Bir Birdeydi O Acsaydin Keske Dedim Neyse :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri :

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/saglik-ve-sakatlanma/kas-seyirmesititremesi-51866.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı