kollarım hiçbir türlü gelişşmiyor bi el atın nolur

arkadaşlar bicepslerimi hiçbir türlü gelişşmiyor doğru düzgün hisedemiyorum antrenmanlarda daha çok bilek kasımı hissediyorum şuana kadar hiçbir antrenmanda bicepsimi hisstemedim yanmıyor pump olmuyor 8 aydır yapıyorum her yer gelişti bir bicepsler gelişmedi en ufak bi bombe yok sıktığımda isterseniz photo atarım programım 3 4 defa falan değişti sanırım

ağırlığı indirirken yavaş indirmeye dikkat ediyormusun ve son noktaya geldiğinde bicepsini sık tam getir yani
kardeşim öncelikle yorumun için çok teşekür ederim ağğırlığı yavaş indiriyorum ama son nokktada hiç sıkmadım hemen indiriyodum dikkat edicem[DOUBLEPOST=1422038820][/DOUBLEPOST]
Hafif mi kaldiriyorsun acaba?ondan olabilir.
kardeşim şimdi ilk ay bi ağırlık taktım 8. aya kadar neredeyse aynı ağırlıkla çalıştım gibi bişey yani 2. ayda ağırlığı okadar yükselttimki mesela 20 kilayla dumbell curl yapmaya çalıştım ki yapamadım (acemilik) çoğu hareketin böylece içine etmiş oldum sonrada gözüm korktu hareketi doğru yapcam diye ağırlık arttırmadım yeni yeni arttırıyorum

Son düzenleme:
Neden agirligi birden yukselttin?1-2 kg yukselt ama duzenli olsun.bundan sonra daha dikkatli ol cunku gecen sureye yazik,8 ayda bisey olmamis.

Mesela dambılı kaldırdığında 1-2 sn kası sık ve çok yavas bir sekilde indir.Bicepsinin içinde patlamalar oldugunu hayal et.

Hangi kas olursa olsun.Mesela 10 takrar yapacaksan, 11. tekrar çıkmayacak bir ağırlık seç.8 tekrar yapacaksan oyle bir ağırlık seç ki, gene 9 tekrar çıkmasın.Ve her tekrarda bırakırken yavas bırak

Back
Yukarı