Kollarım Daha Fazla Büyümesin!

Merhaba arkadaşlar
Genlerimden dolayı olmalı kol kaslarım diğer kas gruplarına göre daha önden gelişiyor.Ancak benim için kollarımın büyük değil estetik ve parçalı gözükmesi daha önemli.Sizce? Kol çalışmalarını programımda azaltıp ağırlıkları küçültmek ve sayıyı arttırmak doğru olurmu?
Desteğinizi bekliyorum

noluyomuş öyle yapınca ?

sedat arkadaşımız kollarının estetik ve parçalı gözükmesini istemiş yani definisyondan bahsediyor.bu yüzdende cihad27 arkadaşımız definisyon için en temel sistemi yani çok tekrar az ağırlığı önermiş.siz ne anladınız ?

Son düzenleyen: Moderatör:
fotonu ve ölçülerinide yazarmısın

fazla tekrar yapmakta istenene ulaşılmasını saglamayabilir önemli olan yag oranı burda yağ oranı yüksekse istedigin görüntüye ulaşamazsın zaten.

ölçülü kollara sahip olmak herzaman için avantajdır ...

Arkadaslar tekrar sayisi sizi define etmez yag kaybi ancak diyet ve kardio ile olabilecek bir olay.

Benim önerim fazla tekrarla uğraşmaman parçaların net gözükmesi için yağ oranını düşür cardio yap görüceksin daha parçalı gözükür tabi bu benim görüşüm.

Arkadaslar tekrar sayisi sizi define etmez yag kaybi ancak diyet ve kardio ile olabilecek bir olay.

Aynen öyle.Güzel bir diyetle define olursun.Çok tekrar ilede kasların keskin noktaları belli olur.2 sini beraber yaparsan kral :)))))

en az 6 en fazla 12 tekrarla çalışırsan uygun verimi alabilirsin derim vücut zamanla yerine oturacaktır...

Az ağırlıklı çok tekrarlı antrenman, enerji tüketimini anaerobik sistemden aerobik sisteme yaklaştırır. Bu da yağ yakımına yardımcı olur. Dolayısıyla mantıksız bir öneri değil. Tabi ki diyetle de desteklenmeli.

Son düzenleme:
Back
Yukarı