Kollarım artık gelişmiyor

Merhaba 17 yaşındayım..
Hergün beya 2 günde bir antremanım
BİCEPS Halter :
50kg halter kaldırma 25 tkrar ... sonra 20 tekrar sonra 18 tekrar kg arttırıyorum tekrarı azaltıyorum..
Bu şekilde yapıyorum... Piramit sistemi
sonra şınav sonra kendi mekik programım haftada minimum 5 gün bunları yapıyorum ama antramandan sonra kollarım ağırmıyor acımıyor karın kaslarım acımıyor göğüs fln acımıyor..
Ayrıca gelişmede nerdeyse olmuyor sorun ne ?

50 kg ile 25 tekrar? ve piramit set?

bunlar lbs olmasın ? lbs bile olsa 25 tekrar 20 18 vay beee. ulen birde kendimize diyoruz ağır çalışıyoruz diye.

sen 50 lbs deilde 50 kg mı nizami bir şekilde 25 tekrar yap ben eşşeğim diye bağırcam.

Sorgulamayacagim bile, kendine dambill seti edin evde forumdaki programi uygula ve iyi beslen.

50 kg ile biceps çalışıyorsan steroide geç saten o kolla yarışmalara bile katılırsın :D

Siz sanırım aşırı amatorsunuz kardeşler adam gibi bir soru sorduk evet 50 kg çift kol halterle ne var bunda ? neden gelip burda yalan söylim artislik yapim dimi ?

kollarının artık gelişmemesi normal,çünkü hayali çalışıyormuşsun,5 er kg luklarla başla derim uyandığında

sen kaç kilosunda kolunun 1/3 üyle 50 kilo kaldırabiliyosun ? :D güldürdün

---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:48 ----------

seneyede mr.olimpia ya başvur sen harcanma buralarda ya..

50 LBS olmasin o ? kg oldugundan emin misiniz

allahım inanmıyorum nekadar egoistsiniz siz ..
çift kol halter ile 20 kg sağ tarafda 20 kg sol tarafta bide 5 kg bar ağırlığı 45-50 kilo çalışıyorum ne var bunda evet 20 -25 yapıyorum tekrarıda .. Öyle konuşuyonuz ki kendimi super bişe olarak görmeye başladım :D Sıradışımıyım la ben :D

allahım inanmıyorum nekadar egoistsiniz siz ..
çift kol halter ile 20 kg sağ tarafda 20 kg sol tarafta bide 5 kg bar ağırlığı 45-50 kilo çalışıyorum ne var bunda evet 20 -25 yapıyorum tekrarıda .. Öyle konuşuyonuz ki kendimi super bişe olarak görmeye başladım :D Sıradışımıyım la ben :D

Olum bak git!!!!

Konuyu anlatış tarzından özellikle halter kaldırma gibi deyimleri kullanmandan 50kgx25 yapabilecek kapasitede bir sporcu olmadığın zaten anlaşılıyor.Kendini boşuna yorma.

z barla 25-25 bence kaldırabilinecek bir ağırlık o kadar abartılacak bişey yok ama 25 tekrar kısmı işin içine etmiş 25 değilde 5 tekrar desydin kurtarabilirliği olurdu

Eyv.. herkese teşekkürler.. Yok yani nasıl insanlarsınız ki ben gelcem size burda havamı atcam tanımıyosunuz bile beni vay anasını eyv bilgileriniz için.... 50 kg halteri normal bir şekilde kaldırıyorum 20 tekrar yapıyorum çift kol inanmayan inanmasın dahada bişe demiyorum

--Evet ben body salonunda çalışmıyorum zaten kendi evimin altında spor alanımda çalışıyorum..

ger bu gercekse bana yazıkları olsun lan 82 kılo 38.8 cm kolum var ben bıle barbell curlde 30 kg ıle 10 tekrarı cıkarırken yuzum kızarıyor bagırıyorum az daha sıksam bırakıcam yanı o derece :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:50 ----------

uzun boy kendi ağırlığının 3 te 2 si ile 25 tekrar hemde 35 kolla..
bak sana dostça bir tavsiye bu anlattıklarını birde videoya dökmeye kalkma şu an aldığın eleştiriler o zaman alacaklarının yanında deve de kulak kalır..

bu yorumu görmemıstım bıtırdın benı alp abı :P

Back
Yukarı