merhaba arkadaşlar belki hatırlarsınız 3 hafta önce vg yi bırakma kararı almıştım ( daha önce yaptıgım 2 ayda hiçbir gelişme hissetmiyordum) , iyice düşündüm ve tekrar başlama kararı aldım aslında asıl sebebin çevremdeki insanların '' 2 aydır gidiyosun hiçbişey yok '' gibi eleştirileriydi , hem motivasyonum düşüyordu hemde bir isteksizlik başlıyordu . şimdi ise motivasyonum çok yüksek ve sürekli istekli bir şekilde sporumu yapıyorum , hiçbirşeyi takmıyorum + uyku düzenim çok iyi + beslenme düzenim çok iyi .
forumda bi yazı okumuştum hangi abimiz yazdı hatırlamıyorum ama ''önce kendinize küçük hedefler seçin , sonra gelişimi kendiniz göreceksiniz '' tarzı bir yazıydı benimde hatamı düzeltmekte bu yazı çok faydalı oldu , kendime ilk hedef olarak triceps , biceps i kalınlaştırmayı belirledim her ne kadar kollarım çok zayıf ve ince olsada asla vazgeçmek yok hepinize iyi günler

kol:27 bench_O
forumda bi yazı okumuştum hangi abimiz yazdı hatırlamıyorum ama ''önce kendinize küçük hedefler seçin , sonra gelişimi kendiniz göreceksiniz '' tarzı bir yazıydı benimde hatamı düzeltmekte bu yazı çok faydalı oldu , kendime ilk hedef olarak triceps , biceps i kalınlaştırmayı belirledim her ne kadar kollarım çok zayıf ve ince olsada asla vazgeçmek yok hepinize iyi günler

kol:27 bench_O