Bedirhan Aydın
Üye
Merhaba arkadaşlar internette araştırdım ama bulamadım böyle bir konuya ilişkin bilgiyi bende sizlere sorma gereksinimi duydum. Yardımcı olacağınızdan şüphem yok
Arkadaşlar boyum 193 cm kilom 84 kollarım çok uzun yani bu yüzden sadece sıkınca dolu duruyo hacim kazandırıp dolu , kaslı gibi göstermek istiyorum.
Biseps antreman programım şöyle : İlk set düz barla açık tutuş barbell curl
ikinci set orta tutuş barbell curl
üçüncü set kapalı tutuş barbell curl
dördüncü set dirsekler karnımda iyice kapalı tutuş yapıyorum barbell curl şeklinde
incline dumbell curl : 4 set boyunca incline sehpada 1sn kaldırış 5 sn indiriş tarzında yapabildiğim kadar yapıyorum. Set bitince sağ ve sol kol olmak üzere 2 ila 4 sayı arasında şokluyorum
hummer curl : 4 set hummer curl yapıyorum ağırlıkları artırarak 3-4 haftada bir drop set şeklinde giriyorum
ve en son olarakda bisepslerimi gerdiriyorum 2 set 1 er dakikayla bi kol için 2 set 2 dk şeklinde..
Kollarımın uzunluğundan arka kol dipsi doğru giremiyorum bazı hareketleri uzunluktan yapamıyorum
durum böyle sizin görüşleriniz tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar.. iyi forumlar

Biseps antreman programım şöyle : İlk set düz barla açık tutuş barbell curl
ikinci set orta tutuş barbell curl
üçüncü set kapalı tutuş barbell curl
dördüncü set dirsekler karnımda iyice kapalı tutuş yapıyorum barbell curl şeklinde
incline dumbell curl : 4 set boyunca incline sehpada 1sn kaldırış 5 sn indiriş tarzında yapabildiğim kadar yapıyorum. Set bitince sağ ve sol kol olmak üzere 2 ila 4 sayı arasında şokluyorum
hummer curl : 4 set hummer curl yapıyorum ağırlıkları artırarak 3-4 haftada bir drop set şeklinde giriyorum
ve en son olarakda bisepslerimi gerdiriyorum 2 set 1 er dakikayla bi kol için 2 set 2 dk şeklinde..
Kollarımın uzunluğundan arka kol dipsi doğru giremiyorum bazı hareketleri uzunluktan yapamıyorum