Kolesterolun SPORA ZARARI !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zizxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zizxy

Üye
Arkadaslar herkese merhaba,
Daha once yani yaklasik 1 aydir hemen hemen hergun 100- 150 gr arasi tavuk taslik yiyordum. Bugun kolesterol ile ilgili yazi okudum ve cevremden 1 kisiye sordum nedir diye kolesterol kilo aldirir dedi. Bende siz spor yapan arkadaslarimdan bilgi almak istiyorum.

KOLESTEROL insan vucuduna zarari veya Fitness yapanlara zarari nedir ?
Herkese saglikli sporlar.

Hocam canan karatay kolesterol iyidir diyor. hormonların çalışması için gereklidir vs vs diyor. Onun ismiyle bir araştır istersen. Ben Karatay ' ı çok mantıklı buluyorum

Hocam canan karatay kolesterol iyidir diyor. hormonların çalışması için gereklidir vs vs diyor. Onun ismiyle bir araştır istersen. Ben Karatay ' ı çok mantıklı buluyorum
Gunluk 150 gr tavuk gogsu yemem yaptigim spora engel olur mu?
Gelisimi mi engeller mi ?

Böyle herkesi dinleyecek olursan hiçbir şey yiyemezsin. Mantıklı düşün; yumurta,tavuk veya diğer kolestrol içeren yiyecekleri almassan nasıl vücut geliştireceksin? Eksik bilim çok tehlikeli.

çok aşırı tüketmediğin sürece sorun olmaz devamli aynı yiyecekleri yememeye çalış
biz insanız sonuçta makine değiliz tamam belirli bir protein ihtiyacımız kalori ihtiyacımız vs şu bu var ancak
yıllar boyu vücutumuz bunu kaldıramayabilir o sebeple ara ara beslenmeyi değiştirmekte fayda var[DOUBLEPOST=1481126680][/DOUBLEPOST]

Haklısınız. Yorumlar için teşekkürler ederim.

Hocam bu sporda protein tüketimi oldukça önemli.
Eğer sağlığını düşünüyorsan tavuğu, yumurtayı, balığı, eti ve bunun gibi protein kaynaklarını güvenilir kaynaklardan al.
Sonuçta bunlar hayvansal ürünler her ne kadar kolesterol olsa da ben çok sağlıksız olduklarını düşünmüyorum.

Back
Yukarı