koldaki damarlar neden gözükür

Herkese merhabalar. Koldki daha doğrusu pazudaki damarlar neden gözükür. Ayrıca bu damarları gostermenin yolları varmı merak ettim. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

beyaz tenliysen hangi kg de olursan ol gösterir. eğer kapalı bir tenin varsa gözüküyorsa kasın gelişiminden dolayıdır

Bu konuda da genetik yapının çok tesiri var sanırım. Mesela bir arkadaşımın göbeği olmasına rağmen kolundaki damarlar belirgin. Demek istediğim her vücutta yağ aynı şekilde depolanmıyor.

Peki bu durumun kondisyonla bir ilgisi var mı? Yani kondisyonu olan birisinin kalbi daha cok kan pompalarmis böylelikle damarlarda daha çok kan dolasirmis ve damarlar belirgin olurmuş diye duymuştum. Ama sağlam bir kaynak değildi tabi. Bununla ilgili sizin düşünceleriniz melerdir.

Yok be kardeşim onemli bisey değil bb e yeni başladım da öyle hep görüyorum pro sporcularda merak ettim bi soruyum dedim. Vaktini aldiysam kusura bakma.

çok hızlı çalışınca kan daha hızlı geçiyor damarlardan ve kısa bir süreliğine belirgin oluyorlar.mesela kendimden örnek vereyim.biceps çalıştırırken normalde görmediğim damarlar çıkıyor(yağ oranım biraz yüksek :) ) 30dk felan geçince yeniden iniyor normale dönüyor.

Sigara damar içinde plakların birikmesini hızlandırır. Bundan dolayı da damarlar bir miktar genişler.
Not: Tavsiye olsun diye değil bilgi olsun diye söyledim.

• Like
Reactions: EMN
Kardeşim bana göre bunun en büyük etkeni genetik . Ben 1 1.5senedir yapıyorum vücut yağ oranım %12 olmasına rağmen ve kolumda da yağ oranım çok düşük olmasına rağmen damarlarım çok azz beklenene göre

Back
Yukarı