Kolay gelsin bakarsanız iyi olur

lgokol

Üye
Arkadaşlar kolay gelsin form da yeniyim konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum yanlışsa şimdiden k.bakmayın.
Ben 125 ten 100 kiloya düştüm şuan 110 kiloyum ve spora başladım 2 hafta oldu açıkçası tartıda hiçbir farklılık göremedim spora başlamadan önce,
30-35 dk lık bir yürüyüşü var köpeğim ile birlikte sonra salona gidiyorum 5dk bisiklet 5 dk yürüyüş bandı ve kollar a geçiyorum hareketlerimi 20*3 şekilde yapıyorum, kolları 20*1 yaptıktan sonra mindere geçip 20*1 mekik şeklinde yapıyorum yani her ağırlık hareketinin arkasına bir kardio hareketi koyarak çalışıyorum hepside 20*3 şeklinde, beslenmeme gelince sabah 1 kase special k yiyorum öğlenleri mecburen tavuk şiş yiyorum veya kebap akşamlarıda spordan sonra ton balığı salata spora gitmemişsem çorba içip günü bitiriyorum ve spordan önce l-karnitin alıyorum. 3 ay önce diyetisyende ölçüm yaptırmıstım yağ oranım %30 çıkmmıstı , vucudumda ki sıvı ve vitamin yüzdeleride düşük çıkmıştı. Sizin önerebileceğiniz bilgiler varsa söylerseniz sevinirim.

Back
Yukarı