Kol Saatinde Tercihleriniz Neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TAG HEUER 747 CARRERA..
10.000TL civarı satış bedeli var..

Son olarak son gözdem Hamilton'ın Khaki / aviation serisinden X-Patrol..
http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/khaki/aviation/x-patrol/H76566351

Tag heuer ve maurice lacroix in cok guzel saatleri var. Ama butcemin bayaa uzerinde oldugu icin sadece hayallerde kaliyor simdilik :)

raymond weil ile idare ediyoruz simdik. Daha cok para kazanmaya baslayana kadar :D Bu marka da cok ucuz sayilmasada en azindan buna butce ayirabiliyorum.

Tag heuer ve maurice lacroix in cok guzel saatleri var. Ama butcemin bayaa uzerinde oldugu icin sadece hayallerde kaliyor simdilik :)

raymond weil ile idare ediyoruz simdik. Daha cok para kazanmaya baslayana kadar :D Bu marka da cok ucuz sayilmasada en azindan buna butce ayirabiliyorum.

Tag heuer in çok iyi replikaları var 200-500 tl arası , ben kullandım gayet iyi di kaybedene kadar. :)

glfdz.png

benim saatler, cortebert chronograph ile casio ef-305
görüntüsü dışında mutlaka gün göstergesi olmalı :), soldaki hediye ve kullanmıyorum, daha şık duruyor ama bileğim kadar saat ve gün göstergesi yok,

şu tip replikalar tercih sebebi ancak otomatik mekanizma?
glfur.jpg

Su an Jacques Lemans - seramik kordonlu kullanmaktayim cok da memnunum.

Roger dubuis'e hayran kaldım..hemen bir tane aldım..tabi orjinali 100bin tl kadar olunca replica ile idare ettik :)

Phil_Heath'in saatleri güzel ama silikon kayış pek olmamış sanki, geçen gün kuzenimde hublot replika gördüm, hoşuma gitti

vlcsnap2012122301h01m43.png

vlcsnap2012122301h02m06.png

vlcsnap2012122301h02m37.png

Dr.Steelhammer teşekkür ederim ben metal kayış sevmiyorum genelde kullanışlı olmuyor o nedenle bu tür daha rahat kayışları tercih ediyorum bu tür kayışlar bence daha şık duruyor kişisel tercih tabi :)

Dr.Steelhammer teşekkür ederim ben metal kayış sevmiyorum genelde kullanışlı olmuyor o nedenle bu tür daha rahat kayışları tercih ediyorum bu tür kayışlar bence daha şık duruyor kişisel tercih tabi :)

bende deri kayış saatleri tercih ediyorum genelde, ve kilom çok sık değiştiğinden metal kayış sıkıntı oluyor, o saati üniversiteden bir arkadaşımın ısrarı üzerine aldım :) sonra pişman oldum, yok deri koku yapar vs. bişeyler dedi 5 senedir duruyor, zaten bize bu replikaları hediye eden dayımdır ve ben kuzenimde hublot görünce saati derhal dayıma iade ettim :D yakın zamanda o tip bir replikaya geçeceğim.

casio g-shock rise man kullanıyorum. sıcaklık, rakım, basınç ölçüyor. hava tahminleri de oldukça iyi :) . tasarımı ve görünüşüyle gercekten tam bir fetis unsuru..

Doğru düzgün bir tane saatim oldu. Onuda babam yurt dışından getirdi. Swatch'ın üstüne saat tanımam çok kaliteli :)

Back
Yukarı