Kol programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

furk

Üye
Bir süredir fullbody ile uğraşıyorum ancak zamanım kısıtlı olduğundan kimi zaman antrenmanı tamamlayamıyorum bile. Bu sebepten 2 haftalığına günde 3 kas grubu çalıştırma işine gireceğim. Biceps-triceps ve forearm günüm için bir program hazırladım ancak "kollar küçük kas gruplarıdır ve fazla çalışma onları küçültebilir" düşüncesinin korkusundan programı uygulamaktan çekiniyorum. Sizce bu program kollarımda ters teper mi?

upload_2017-8-2_17-15-46.png

Krdesim ful body zamani olmayanlar için birebirdir aslinda sen fazla hareket koymussundur gogus sirt 2 kollardan 1 hareket koyarsan zamanini almaz bu program sen yeniysen san aagir gelebilir ve kollar için fazla hareket yapmak zorunda degilsin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krdesim ful body zamani olmayanlar için birebirdir aslinda sen fazla hareket koymussundur gogus sirt 2 kollardan 1 hareket koyarsan zamanini almaz bu program sen yeniysen san aagir gelebilir ve kollar için fazla hareket yapmak zorunda degilsin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
henüz 5-6 aylık bir geçmişim var. kollarım zayıf bölgem ve onlara odaklanmak istiyorum. fullbody programımda bacak için 12 set, kol için yukarıdaki programın 3 ve 4. sırasındaki setler, göğüs için 10 set, omuz için 10 set ve sırt için 8 setim vardı. bu programı uygularken kardiyoya da zaman ayıramıyordum. şimdi bölgeleri günlere yayarak kardiyo da yapabilmek istiyorum. bu program kollarımda ters teper mi?

Back
Yukarı