Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaklaşık 1 aydır düzenli olarak 8 kg dambell ile çalışıyorum ( evde çalışıyorum ) kol kaslarım belirgin ama spordan sonra gözüme kol kaslarımın söndüğünü fark ediyorum bu neden olabilir ?
sanirim cok efor sarfedince laktik asit salgilanmasindan olabilir. daha fazla zorlamaman icin vucudun aldigi bir onlem diyorum.
bunu mantik yuriterek soyledim. bakalim mantigim kuvvetli mi
sebebı su antrenmandayken o bolgeye yanı o kasa daha fazla kan gıdıyor ve daha sıskın gozuuyor antrenmandan sonra ıse kan dagılıyor ve senın deyımınle sonuyor
Zorlamayla ilgisi yok çalıştırdığın bölgede kan akışı hızlanır yani daha fazla kan pompalanır damarlar şişer doğal olarak kolunda şişer sıcak olmak derler.Antrenmandan sonra herşey normale döner doğal olarak kolda eski haline döner olay bundan ibaret
önemli aslında çok basit gelebilir..ama herkesin de merak ettiği aşikar...idman sonrası yürüyüş değişiyor kollar 5 cm daha yanlara açılıyor....demekki insan olunca böyle oluyor..HOGAN..büyüksün