Marko Pasa
Üye
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak kol günü hareketleri hangi sırada yapmalıyım ? Önce bicepsleri bitirip sonra triceps seklindemi yoksa 1 biceps 1 triceps seklindemi ? Tesekkurler
Kardeşim sorduğum soruya cevabın varsa yaz yoksa yazmayabilirsin teşekkürler ...Kol günü yapma
16 yaşındasın bana kardeşim mi diyorsun ? Bu foruma öğrenmek için geliyorsan neden kol günü yapmaman gerektiğini sorarsın.Kardeşim sorduğum soruya cevabın varsa yaz yoksa yazmayabilirsin teşekkürler ...
Oveido sana ne yapıp yapmamam gerektiğini sormadım ha kendince bir yanlismi gordun neyi yanlış yapıyorsam onun doğrusunu yazarsin ama kol günü yapma deyip bırakmakla olmaz. Ben daha önce foruma konu açtım programimi yazdım onay aldım + internettende gereken araştırmayı yaptım kol günü yapmaya karar verdim. Şimdide bununla ilgili soru soruyorum yapayimmi yapmayayimmi demiyorum. Ayrıca yaşını bilmiyorum o yüzden kardeşim dedim yaşını bilsem emin ol gerektiği gibi hitap ederdim.16 yaşındasın bana kardeşim mi diyorsun ? Bu foruma öğrenmek için geliyorsan neden kol günü yapmaman gerektiğini sorarsın.