kol damarlarının genişletilmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jan1

Üye
Evet arkadaşlar herkesin bir sırrı vardır benim ve hocalarımın bir sırrımız var kol damarları ile ilgili bende hocalarımdan ögrendim kesin işe yarar yada yarayamaz diyemem
kol damarları yagsız kaslı ve genetik iri damarlı olanca damarlar belirleniyor buna birde söyleyecegim teknigi eklerseniz daha da büyüme olucaktır.yeni bir çalışma tarzıyla yapmalısınız biceps ve ön kol damarlarını içindir.

süper sette kol çalısıyoruz 4 set felan olması lazım kol bayagı yormalı ve kan pompalanmasını maximum yapmalısınız body çalısan sporcuların kol damarları daha belirgin olur daha çok kan pompalandıgı için teknik süper setten sonra kola bir bandaj gibi birsey ile omuz bası altından baglamalısınız sonra ön kol çalışmalısınız koldaki gelişmeyi durdurursunuz felan derler amaç damarları genişletmek kan ne kadar çok pompalanırsa o kadar geniş olur kol damardakı kanı ne kadar bileginizi sıkarsanız damarın şiştigini görürsünüz burda kolunuzu zorlamanız daha da belirginleşir kan damarları basınç etkisiyle damarlara vurur damarlarınız maximum bir genişleme yapmıs olur( 1 kerede genişlemiyor body zamanla)evet arkadaslar bunu hocalarım tafsiye etti ben bicepsteki damarlaşmayı ilk böyle gördüm bizim salonda bu teknige özel bandajlar yapılmıs 3-5 dk yapıyorum bazı ilaçların damarlar ı genişletiyor fakat tüm damarları genişletiyor bu da kalp için çok kötü bir sonuç diger zararı da varikosel(kısırlık) bunun için kullanmıyorum.
ben faydasını gördüm gittigim doktor zararı olmayacagını söylede aşırı germe hariçinde . ister deneyin ister denemeyin benim sonuçum işe yarıyor

zararı oldugunu düşünen link versin

Son düzenleme:
Bana kalırsa bunu buraya yazman kötü olmus resimlerle veya video ile anlatım olsa daha iyi olur nedeni ise yeni başlayanların bunu okuyup yanlış yaparak kendilerini sakatlamaları Allah korusun bütün hayatını etkileyecek şeyler olabilir bana kalırsa bırakın sporunuzu yapın damarlar zaten yeteri kadar genişler böyle zorlamayı bir yerlerden bişeyler okuyarak yapmayın bilimsel araştırmalar yapın veya birkaç doktora başvurduktan sonra yapın ama emek verip bizimle paylaştığın için sanada teşekkürlerimi sunarım :)

Kendi çıkarsa çıkar zorlamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum dolaşım sistemi oyuncak değil sonuçta.

Bahsettiğin şey Kaatsu antrenmanıdır ve uygulama tekniği vb bilinmediği takdirde yanlıştır böyle pat diye önerilmez. Kaatsu vgden farklı bir tekniktir temeli ve helihazırda uygulayıcısı japonyadır son dönemde nasa tarafından astronotlarda ki fiziksel körelmeyi azaltmak için kullanılıyor. kan akışınıda kesmek değil %30 50 ye düşürmektir doğru olanı. Damar genişletmesi falan da hikayedir anlıktır çünkü damar herhangi bir çalışma ile genişlemez en güzel örnek için jay cutler ın bicepslerine bakabilirsiniz.

kolda sadece kalın bir tek damar yok ince bir sürü kılcal damar var ve kılcal damarlar aşırı kan basıncına tepki vermeyerek deforme olabilir yırtılıp patlaya bilir kaş yapayım derken göz cıkartma işine döner o zaman bu iş mantıklı gelmedi...

damarlar tabi ki ,sporla ,beslenmeyle belli oranda genişler,esneklik vb kazanabilir ...ancak ,belli minimal oranda (genetiğe ,beslenmeye bağlı olarak)

ancak ,maksimum genişletilmesi ile ilgili talimat NO (nitrik oksit ) molekül tetiklemesinin kalıcı olmasıyla olur...bunu nasıl sağlayacaksınız ,kalıcı olarak?...(

damarlarınızın görünmesi ,definisyon (yağ,su oranı ) şiddeti ile ilgili bir konudur...)

sen kafayı bu sporla bozmussun galıba bunun zararlı oldugunu anlamak ıcın lınke gerek yok bıraz dolasım sıstemı bılmen yeter bıle . unutmayalım kı bı sporu daha saglıklı bır yasam ıcın yapıyoruz tabıkı gorunuste onemlı ama 2. planda kalmalı . kesınlıkle yapılmaması gereken bı calısma sıstemı bence..

sen kafayı bu sporla bozmussun galıba bunun zararlı oldugunu anlamak ıcın lınke gerek yok bıraz dolasım sıstemı bılmen yeter bıle . unutmayalım kı bı sporu daha saglıklı bır yasam ıcın yapıyoruz tabıkı gorunuste onemlı ama 2. planda kalmalı . kesınlıkle yapılmaması gereken bı calısma sıstemı bence..

Vücut geliştirme sağlık için yapılmaz. O kadar supplement,yağ yakım hapları vs. hepsi çok zararlı şeyler

Söyledikleriniz doğru olsa bile yapmam. İnsanlar damar tıkanıklığından ölüyorlar. Buda binevi damarı kısa süreli tıkamak

Back
Yukarı