Kol da neyi yanlış yapıyorum

Arkadaşlar şuan spordaki 3.5 ayım .kolum da eksiklik hissediyorum başlangıçta kolum 28 veya 27.5 cm idi. Şuan 31. Başka konulara bakınca kendiminkini az gelişmiş gibi hissettim. Diyeceğim hareketlerde formumu koruyorum 4 hareket yapıyorum biceps dede triceps dede.2 haftadır protein alıyorum. Ağırlığıda düzenli artırnaya çalışıyorum.
Sizce eksik nedir

Arkadaşlar şuan spordaki 3.5 ayım .kolum da eksiklik hissediyorum başlangıçta kolum 28 veya 27.5 cm idi. Şuan 31. Başka konulara bakınca kendiminkini az gelişmiş gibi hissettim. Diyeceğim hareketlerde formumu koruyorum 4 hareket yapıyorum biceps dede triceps dede.2 haftadır protein alıyorum. Ağırlığıda düzenli artırnaya çalışıyorum.
Sizce eksik nedir
eksik olan değilde fazla olan bir şey var. 4 hareket nedir daha 3.aydan? bu volume merakı nerden geliyor dostum.

kucucuk kas icin 4 hareket cok fazla hadi 3 olsun cok sevdiginden oda. sikintinin sabır ve kilo alma oldugunu dusunuyorum kilo alirsan buyursun bu kadar basit ama hizli kilo alma kontrollu devam haftada 2 3 kez 2 3 hareket biceps calisabilirsin

Back
Yukarı