Kol antrenmanım sizce yeterli mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bixsi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bixsi

Üye
Arkadaşlar herkese merhaba, kol antrenmanım sizce yeterli mi ? fikirlerinizi bekliyorum saygılar.
1.dumbbell curl 10x4 (ayakta)
2.barbell curl 10x4
3.Hammer curl 10x4
4.dumbbell preacher curl 10x4
Sizce yeterli mi yoksa fazla mı ?

Biceps için 16 set fazla. Split için Max 4 hareket 3 set veya 3 hareket 4 set yapılabilir.
Ayrıca hareket olarak ben olsam dumbell curlden sonra barbell curl girmezdim.
Barbell curl 4x6-8
Hammer curl 3x10
Preacher curl 3x12 gibi düzenlerdim.

Biceps için 16 set fazla. Split için Max 4 hareket 3 set veya 3 hareket 4 set yapılabilir.
Ayrıca hareket olarak ben olsam dumbell curlden sonra barbell curl girmezdim.
Barbell curl 4x6-8
Hammer curl 3x10
Preacher curl 3x12 gibi düzenlerdim.
Vermiş olduğun fikir için teşekkür ederim hocam, barbell crul hacim için çok iyi bir hareket ve bicepsin temel hareketi olduğu için onu çıkarmak istemiyorum. Bunun yerine Preacher curl'dan sonra 3x8 olabilir mi sizce ?

Vermiş olduğun fikir için teşekkür ederim hocam, barbell crul hacim için çok iyi bir hareket ve bicepsin temel hareketi olduğu için onu çıkarmak istemiyorum. Bunun yerine Preacher curl'dan sonra 3x8 olabilir mi sizce ?
Rica ederim. Ben de barbell curl'u çıkarmamanı söylemiştim aslında, ki temel hacim egzersizi olduğu için ilk hareket olarak söylemiştim. Benim dediğim aynı 2 curl egzersizini art arda girmen bence çok efektif olmaz. Bu yüzden barbell curlden sonra hammer curl, rope hammer curl, v bar cable curl gibi kolun farklı bölgelerini etkileyen hareketler yapılır. Son harekette tepe için yapılan concentration curl/preacher curl/scot curl gibi egzersizler olur.
Sorduğun soruyu tam olarak anlamadım tekrar sorarsan fikrimi belirtebilirim yine

Rica ederim. Ben de barbell curl'u çıkarmamanı söylemiştim aslında, ki temel hacim egzersizi olduğu için ilk hareket olarak söylemiştim. Benim dediğim aynı 2 curl egzersizini art arda girmen bence çok efektif olmaz. Bu yüzden barbell curlden sonra hammer curl, rope hammer curl, v bar cable curl gibi kolun farklı bölgelerini etkileyen hareketler yapılır. Son harekette tepe için yapılan concentration curl/preacher curl/scot curl gibi egzersizler olur.
Sorduğun soruyu tam olarak anlamadım tekrar sorarsan fikrimi belirtebilirim yine
Teşekkür ederim. Sizin yazdığınıza istinaden yazdım hocam, siz biceps için 16 set fazla diye başladığınız yazınız da 3 hareket yazmışsınız bende barbell crul'u çıkartayım anlamına getirdim. Yanlış anlamış olabilir.

Back
Yukarı