Kol antremanında verim alamamak

stilem

Üye
Kol çalışırken kolumun çalıştığını hissetmiyorum verim alamıyorum.2 yıldır antreman yapıyorum. Definasyon için az karbonhidrat besleniyorum.
Kol antremanında uyguladığınız taktikleri ve güzel bir program önerisinde bulunabilirmisiniz?

Bundan önce haftada tek gün kol antremanı yapıyordum
Düz bar biceps curl
Dumbell Hammer curl
dumbell biceps curl
Sehpada dumbell concentration curl
Pushdown
rope Pushdown
One Arm Pulley Push Down
Kick Back

------------------------------------------------------------
3 Haftadır süperset antremanı yapıyorum
Haftada 2 gün kol antremanı yapıyorum salı günü omuz + triceps çarşamba sırt + biceps // Pazar günü süperset uyguluyorum.
süperseti ilk uygulamaya geçtiğim zaman pump açısından iyi verim aldım ama 2 haftadır ilk olduğu gibi verim alamıyorum

Süperset hareketlerim
Triceps Close Grip Bench Press - Düz bar biceps curl
Barbell Skullcrusher + z Bar biceps curl
Pushdown + dumbell biceps curl
rope Pushdown + Machine Preacher Curl

Definasyon yaparken kolun büyümesini beklemek hayal kırıklığı olur zaten, definasyon yapıyorsan yağ yakarsın hiç bir bölgeye ciddi bir kas ekleyemezsin, önce temiz bir definasyon geçirip daha sonra sağlıklı bir şekilde hacim almaya odaklanmalısın

Yaptigim idmanı yazıyorum .sende vy bir başkasında işe yarar demiyorum bilemem.programlar kişiye özel yapılır.
A1 Hack squat
A2 back extention
B1 d.bench p.
B2 chin up
C1 b.sholder p
C1 t.push d
C2 d.curl
Bütün hareketler de 4 x12 yapıyorum.bir tek curl ve t.push d da 2x 12 yapiyorum.
Ölçülerim boy vs de yazayım şunu da diyim ölçüler hakkında zerre yalanım vs yok hepsini dursutce yazacağım
Boy 175cm kilo 88-90 kg. Yağ oranım 13-14
Omuz 144cm
Göğüs 116cm
Kol en son 43 cm di ne oldu bilemem.
Bel aç karnına 82 cm tok karnına yazmasam daha iyi
Bacak 60cm
Kalf 40 cm
Bunlar benim ölçüler.tekrar diyorum ben yaptığım idmanı yazdım önermedim sadece programimi yazdim
Setler arası 1-3 dk dinlenip prograsif overleoda çok önem veriyorum ve hareketten calmiyorum.[DOUBLEPOST=1533500648][/DOUBLEPOST]
Kol çalışırken kolumun çalıştığını hissetmiyorum verim alamıyorum.2 yıldır antreman yapıyorum. Definasyon için az karbonhidrat besleniyorum.
Kol antremanında uyguladığınız taktikleri ve güzel bir program önerisinde bulunabilirmisiniz?

Bundan önce haftada tek gün kol antremanı yapıyordum
Düz bar biceps curl
Dumbell Hammer curl
dumbell biceps curl
Sehpada dumbell concentration curl
Pushdown
rope Pushdown
One Arm Pulley Push Down
Kick Back

------------------------------------------------------------
3 Haftadır süperset antremanı yapıyorum
Haftada 2 gün kol antremanı yapıyorum salı günü omuz + triceps çarşamba sırt + biceps // Pazar günü süperset uyguluyorum.
süperseti ilk uygulamaya geçtiğim zaman pump açısından iyi verim aldım ama 2 haftadır ilk olduğu gibi verim alamıyorum

Süperset hareketlerim
Triceps Close Grip Bench Press - Düz bar biceps curl
Barbell Skullcrusher + z Bar biceps curl
Pushdown + dumbell biceps curl
rope Pushdown + Machine Preacher Curl

Son düzenleme:
hocam merhabalar , tahminimce siz hareketten biraz çalarak çalışıyorsunuz örneğin rope push down normal demirle yapılan pushdown'a göre daha odaklanılması gereken bir hareket buna ağır kilo girmek yerine kiloyu biraz düşürüp halatı indirmeyi 3 saniye kadar sürdürüp en sonda da kolunuzu sıkıştırırsanız fark olacağına inanıyorum tabi bu yalnızca bir hareket için örneğim. Ben de bundan önce ağır kilo girmeye çalışıp hareketten çaldığım olmuştu göğsümde bile acı hissedip kollarda yeterince acı hissetmiyordum. Aynı şekilde de biceps için ağırlıkları sırtınızı sehpaya yaslayarak yaparsanız belden de kuvvet almamış olursunuz. Bunları denemekte fayda var bence.

Yaptigim idmanı yazıyorum .sende vy bir başkasında işe yarar demiyorum bilemem.programlar kişiye özel yapılır.
A1 Hack squat
A2 back extention
B1 d.bench p.
B2 chin up
C1 b.sholder p
C1 t.push d
C2 d.curl
Bütün hareketler de 4 x12 yapıyorum.bir tek curl ve t.push d da 2x 12 yapiyorum.
Ölçülerim boy vs de yazayım şunu da diyim ölçüler hakkında zerre yalanım vs yok hepsini dursutce yazacağım
Boy 175cm kilo 88-90 kg. Yağ oranım 13-14
Omuz 144cm
Göğüs 116cm
Kol en son 43 cm di ne oldu bilemem.
Bel aç karnına 82 cm tok karnına yazmasam daha iyi
Bacak 60cm
Kalf 40 cm
Bunlar benim ölçüler.tekrar diyorum ben yaptığım idmanı yazdım önermedim sadece programimi yazdim
Setler arası 1-3 dk dinlenip prograsif overleoda çok önem veriyorum ve hareketten calmiyorum.[DOUBLEPOST=1533500648][/DOUBLEPOST]
genel olarak dumbbel curl da yada bb curl kaç kilo çalışıyorsunuz?

Pump hissememe nedenin düşük karb olabilir.Bir de diyet yapıcam diyip sodyumu azalttıysan iyice azalacaktır.Sodyum miktarını arttırıp belki citrulline kullanıp biraz etki hissedebilirsin.
Hareketlerin negatifine 1-1.5 sn daha fazla odaklanmaya çalışabilirsin.

Back
Yukarı