kol agrim var

Ruby07

Üye
Normal oldugunu biliyorum ama kol kaslarim agriyor kolumu acamiyorum gecmesi icin dogal birseyler yapabilir miyim ? İcecek olur baska bisey olur ? Karin bacak kol hergun calisiyoruz bacagimin arkasinda hafif bi agri var onun disinda sadece kolum cok agrimaya basladi

her gün çalışıyorsan, kasların ne zaman recovery olacak ? hiç düşündün mü ?

Kas gevşetici kullanabilirsin. Muscoril krem ve Kuilil tablet beraber kullanılınca iyi sonuç veriyor. Masaj da yardımcı olur.

her gün çalışıyorsan, kasların ne zaman recovery olacak ? hiç düşündün mü ?

Hergun derken cuma basladim zaten pazar kapali oldugu icin dinlenirim bi de persembe gunu onun disinda hep gidecegim antrenorluk dusunuyorum cunku[DOUBLEPOST=1417965736][/DOUBLEPOST]
Kas gevşetici kullanabilirsin. Muscoril krem ve Kuilil tablet beraber kullanılınca iyi sonuç veriyor. Masaj da yardımcı olur.
Evet yakin zamanda bi eczaneye ugrayip bunlari sorayim, tesekkur ederim

aynı kas grubunu dinlendirmeden çalıştırmak fayda sağlamıyor. Her gün git, git ama her gün başka bir kas grubunu çalıştırmaya yönelik programın olsun. Araştırdığın da gerçeği göreceksin zaten.

Ya hergun bi bolgeyi calistirmasamda hepsini yapiyorum bi harekette kollari cok zorladim o an bile bu agriyi hissettim ama pazartesi gittigimde kol haric calisicam pazartesi gunu program yazilacak sanirim o zaman duzene girilir

o zaman tamamdır. bir üstteki arkadaşın dediği gibi kas gevşetici krem kullanabilirsin. umarım amacınıza ulaşırsınız.

Back
Yukarı