• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

kol:49 kilo:90 boy:1.74 Engin MalkoC

cok sağol kardes ınsallah bundan sonra kendımıze cekı düzen vereceyız ve sunu söylıyeyım benım ıcerde en ıyı dostum benım herseyım bu spordu ve yıne de öyle

UYARI:

İlaç ve Supplementlar için satış, reklam yapmak ve talepte bulunmak Bodyforumtr.com Forumlarında yasaktır

bence 2 eksik war resimlere bakcak olursak bacak kesinlikle..Ve alt göğüs dips ve alt göğüs pressleme yapmanı şiddetle tavsiye ediyorum..ama ggercekten güzel bir vücut basarılar..

hapishanede nasıl spor yapıyordun çok merak ettim. amerikan filmlerinde olur ya bütün mahkumlar kalıplıdır. idman yaparsın tamam ama beslenmeyi nasıl ayardıyordun.

evet arkadas haklısın bacak ve alt göğus zayıf kalmıs ama sunu eklemek ıstıyorum o resımler ıkı aylık umarım yakında yenı resımler koyarım ve ondan sonra elesırılerınızı beklıyorum

yok arkadas amerıkan fılımlerı gıbı değıl yemek sorununa gelınce vallah dısardan daha ıyı beslenıyoduk hergün magarna pılav et meyve hebsınden bol bol vardı kendımız alıyorduk umarım sorunu cevablandırdım

harika abicim :D yanlız bır az agda yapdır bır az da baklavaları cıakrt bırde:D sıprey sur parlat cadeelerde cırıl cıplak gez:d seni goren asık olsun

Vücut iyi olmuş hocam, biraz diyet seni harika gösterecek ama bacaklar zayıf sende benim gibi bacak çalışmıyorsun anlaşılan :D

öncelıkle cok tesekür ederım hebınıze ama dedınız gıbı bacaklar zayıf kılar cok ve reng yok allahın ıznıyle bu yaz hebsını bır anda yabacağız ama arkadasın dedıne katılmıyom bız hebımız bu sporu gendımıze yabıyoz baska bırılerı ıcın değıl hava atmak bıze yakısmaz cünkü be almanyada büyüdüm ve yasadım ve bu sporu yaban kısılere heb aynı laf dıyılıyor kass cok beyın yok bu yüzden hıc hoslanmam havadan bu spor yenı yenı türkıyede yayılmaya basladı o yüzden ıstemem desınler bır sporcunun hakında bak sısmıs ama beyın zayıf kımse yanlıs anlamasın ama bu tür ıslerı bırakalım ve bır sporcu olalım saygılar hebınıze

PIC_0002.jpg

enginn4.jpg

enginn2.jpg

enginn1.jpg

enginn.jpg

biliosun bu spor kuvvet yönünden olduğu kadar birazda şekil işi üst göğüs çok zayıf kalmış,yaz gedi karın bölgendeki yağlarıda yaksan fena olmaz .
gerçi bendede yağ var ama bir sene daha yakmayı düşünmüyorum onun yerine antrenmanlarda girebildiğim kadar ağır girmeye gayret ediyorum.

psychopath biraz konu dışı olacak ama dövmeyi merak ettim. ilk kanji "an" (yasui:huzur-rahatlık-barış), ikinciyi tam göremiyorum ama "i" galiba (erai:mümtaz mükemmel). birlikte kuraldışı bir okunuşu var mı, ne anlama geliyor aydınlatabilir misin, merak ettim?

Engin merhaba,

Vücut yapın benimkine benziyor, ön omuz - gögüs ve mide yapısı ozellikle... yaz icin ufak bi diet ve güzel bi bronzlasma ile 10 numara olursun... ama subjectteki 49 cm i gorunce meraklanıp girdim aslına bakarsan, ama bana o denli büyük bi kol hawası wermedi resimlerden.. Flexor ın dedigi mantıkla ya basın vucuduna gore büyük ya da mezura da bi problem war ;)

Back
Yukarı