Kol ölçüsü

Selam iyi sporlar bu kiloyla kol ölçüsü arasında bir oranti var midir ? Sporda hemen hemen 1 senemi dolduracagim. İlk basladigimda kolum 30,5-31cm civariydi simdi 35,5-36cm arada 5 cm gelisme olmus. İlk basladigim da kilom 68 di su an 72 yani ''4 kilo da kolu 5 cm'' arttırmışım bu sonuc olarak iyi mi ? ilk halime göre bayagi fit ve dolgun bir vucut oldu sıskalikta gitti gögüslerde iyi durumda boy 1.80 bu arada vucut yagim normal gibi karin kaslarim belli oluyor.

Baya sıskaymışsın sanrım ben spora 34 35 le başladım sanrım kol ölçüm 1 seneye göre az fakat antreman yoğunluğunu beslenmeni bilmiyorum çok iyi diyemem ama normal bi gelişm olmuş kesinlikle kötü değil kiloyla alakası şöyledir kolun örn vücutta yağ oranın çok olursa bulk döneminde kolun daha şişkin olur definasyon döneminde kolundaki yağlarda eridiği için kolun küçülük saf kaslar ortaya çıkar yoksa farklılık gösterebilir her insanda . tavsiyem 180 boya göre zayıfsın bulk yap .

Baya sıskaymışsın sanrım ben spora 34 35 le başladım sanrım kol ölçüm 1 seneye göre az fakat antreman yoğunluğunu beslenmeni bilmiyorum çok iyi diyemem ama normal bi gelişm olmuş kesinlikle kötü değil kiloyla alakası şöyledir kolun örn vücutta yağ oranın çok olursa bulk döneminde kolun daha şişkin olur definasyon döneminde kolundaki yağlarda eridiği için kolun küçülük saf kaslar ortaya çıkar yoksa farklılık gösterebilir her insanda . tavsiyem 180 boya göre zayıfsın bulk yap .
Senin boy, kilo ve kol kaç acaba ?

Dostum bence sen kiloluymuşsun. 30 çok da az değil

34-35Cm Kol İle Spora Başlayan Adamın Şişko Olduğunu Nerden Anlıyorsunuz? Spora Başlamadan Önce Belirli İşlerde Çalışmış İnsanların Kolu 34-35 Olabilir Kilolu Olmasa Dahi.. Ek Olarak 30Cm Çok Düşük Değil Bencede, Benim Sınıfımda Nerdeyse Bileğimin Kalınlığında Kolu Olan Adamlar Var :)

Gayet iyi dostum.Ancak ne yalan söyliyim profil foton eğer güncelse 36 cm gibi durmuyor o kol.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gayet iyi dostum.Ancak ne yalan söyliyim profil foton eğer güncelse 36 cm gibi durmuyor o kol.

Bu fotograf 7.aydandi zaten fazla foto alan birisi degilim burada 35 cm'di kol.

[DOUBLEPOST=1452448098][/DOUBLEPOST]
72 kiloda 36 cm kol bencede hiç fena değil 1 yıl için
Eyvallah hocam şöyle kilom 77-78 civari olup 5-6 kilo alıp kolu da 38-39 yapabilirsem ne mutlu bana

Back
Yukarı