bacağı off günlerde çalışıyorumBacak calisiyor musun eger calismiyirsan cok kotu bir antreman programi olmus.ustune biceps tricepste calismiyorsun gelisimin cok kotu olur.1 er haraket koysan yeterlidir biceps tricepse.bacakta calis muhakkak
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fullbody denmez ona ust alt olarak ayirmissin.fullbodydeki verimi alamazsin o sekilde tum vucudu tek Antremanda calistirman lazimbacağı off günlerde çalışıyorum
Kaçar set giriyorsunuzfull body olarak haftanın 3 günü göğüs/sırt/omuz çalışıyorum. kol hiç çalışmıyorum zaten fazlasıyla zorlanmış hatta demir gibi oluyor. Dezavantajı olur mu sizce ?
her bölgeye 3 hareket her hareketi 3 set yani toplamda 27 set oluyor bir günKaçar set giriyorsunuz
Göğüs hareketlerinde arka, sırt hareketlerinde ise ön kol çalışır. Ben 3 ay 5x5 yapmıştım ve kollarım 3 cm büyüdü hiç kol çalışmamama rağmen ama çalışırsan büyüme olasılığı biraz daha artar.
Benim ön koldan kastım aslında bicepsti. Yani sırt gününde bicepsi çalışmış oluyorsun.Hocam yani biceps i çalışmamış mı oluyorum ? Sanki omuzda çalışıyoruz gibi
Afferim sana,marifetmiş gibi anlatıyor bidefull body olarak haftanın 3 günü göğüs/sırt/omuz çalışıyorum. kol hiç çalışmıyorum zaten fazlasıyla zorlanmış hatta demir gibi oluyor. Dezavantajı olur mu sizce ?
Peki hacim almaya bir faydası oldu mufull body olarak haftanın 3 günü göğüs/sırt/omuz çalışıyorum. kol hiç çalışmıyorum zaten fazlasıyla zorlanmış hatta demir gibi oluyor. Dezavantajı olur mu sizce ?
tabiki üst vücut daha hızlı gelişiyor kollarda 2 cm büyüdü 1 ayda. ben memnunum şuan bu şekilde devam edeceğim. eve gitmeden önce yinede hafif bi tane biceps ekledim hiç yoktan iyidir maksat pompalansın. ama triceps ve önkol taş gibi oluyor zaten omuz göğüs çalışmaktan.Peki hacim almaya bir faydası oldu mu
Haftanın yedi günü çalışıyorum salona gitmediğim günlerde evde ab ripper x karın. bacak,kalça içinde lunge yapıyorum.2 ye böl bari haftada 4 gün git 2 gün alt vücut 2 gün üst vücut yap daha verimli olur alt vücutta bacak + karın çalış bak keyfine
Mrb aynı şekilde çalışmaya devam mi.tabiki üst vücut daha hızlı gelişiyor kollarda 2 cm büyüdü 1 ayda. ben memnunum şuan bu şekilde devam edeceğim. eve gitmeden önce yinede hafif bi tane biceps ekledim hiç yoktan iyidir maksat pompalansın. ama triceps ve önkol taş gibi oluyor zaten omuz göğüs çalışmaktan.
fullbody yapıyorum haftada 3 gün, her bölgeye 2 hareket giriyorum (bacak çalışmıyorum arada evde lunge falan). kola da 2 hareket ekledim biri biceps için diğeri triceps için. memnunum ben programdan tek dezavantajı 1-1.15 saat arası sürüyor ama salondan çıkarken baya verimli geçmiş oluyor, vücudun her bölgesi pert olmuş oluyor hakkını veriyorsun antremanın.Mrb aynı şekilde çalışmaya devam mi.