kol çalışmamak

ohnofor

Üye
full body olarak haftanın 3 günü göğüs/sırt/omuz çalışıyorum. kol hiç çalışmıyorum zaten fazlasıyla zorlanmış hatta demir gibi oluyor. Dezavantajı olur mu sizce ?

Bacak calisiyor musun eger calismiyirsan cok kotu bir antreman programi olmus.ustune biceps tricepste calismiyorsun gelisimin cok kotu olur.1 er haraket koysan yeterlidir biceps tricepse.bacakta calis muhakkak

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bacak calisiyor musun eger calismiyirsan cok kotu bir antreman programi olmus.ustune biceps tricepste calismiyorsun gelisimin cok kotu olur.1 er haraket koysan yeterlidir biceps tricepse.bacakta calis muhakkak

bacağı off günlerde çalışıyorum

normalde kolu pumplamayı çok severim ama yorgunken ben de öyle yapıyorum bir dezavantajını görmedim.zaten compound hareketlerde ciddi kilolara çıkınca kollar da gelişiyor ancak yeterli kilolara henüz çıkmadıkça yaptığımız her ekstra kol çalışması kolu pumplamaktan ibaret gibi geliyor bana,kandırmaca gibi.

Tamam diger bolgeleri calisirken orsida pump olabilir.ama onemli olan agir girip kaslari yirtmak.bende fullbody programina gececegim ramazanda.kendimdende bikirim fullbodyde kol pumplaniyor ama calistigi anlamina gelmez.oraya agir girip tam anlamiyla kolu patlatmak gerekir

Göğüs hareketlerinde arka, sırt hareketlerinde ise ön kol çalışır. Ben 3 ay 5x5 yapmıştım ve kollarım 3 cm büyüdü hiç kol çalışmamama rağmen ama çalışırsan büyüme olasılığı biraz daha artar.

Ben pek kol çalışan biri değilimdir çünkü kol da eklediğim zaman idmanlarım uzun sürüyor, sıkılmaya başlıyorum ve zaman açısından problem yaşıyorum. Son birkaç aydır haftada sadece 1'er hareket izole olarak kol hareketi ekledim. Kuvvet olarak pek bir sıkıntı yaşadığımı sanmıyorum. Belki hariçten yormadığım için hacim hacimsiz olabilir fakat pazular yavaş yavaş top şeklini almaya başladı sayılır. Bu arada toplamda 1-1,5 yıllık sporcuyum. En son 3-5 ay önce ölçmüştüm, 39 cm civarında idi.

Göğüs hareketlerinde arka, sırt hareketlerinde ise ön kol çalışır. Ben 3 ay 5x5 yapmıştım ve kollarım 3 cm büyüdü hiç kol çalışmamama rağmen ama çalışırsan büyüme olasılığı biraz daha artar.

Hocam yani biceps i çalışmamış mı oluyorum ? Sanki omuzda çalışıyoruz gibi

Peki hacim almaya bir faydası oldu mu
tabiki üst vücut daha hızlı gelişiyor kollarda 2 cm büyüdü 1 ayda. ben memnunum şuan bu şekilde devam edeceğim. eve gitmeden önce yinede hafif bi tane biceps ekledim hiç yoktan iyidir maksat pompalansın. ama triceps ve önkol taş gibi oluyor zaten omuz göğüs çalışmaktan.

2 ye böl bari haftada 4 gün git 2 gün alt vücut 2 gün üst vücut yap daha verimli olur alt vücutta bacak + karın çalış bak keyfine

tabiki üst vücut daha hızlı gelişiyor kollarda 2 cm büyüdü 1 ayda. ben memnunum şuan bu şekilde devam edeceğim. eve gitmeden önce yinede hafif bi tane biceps ekledim hiç yoktan iyidir maksat pompalansın. ama triceps ve önkol taş gibi oluyor zaten omuz göğüs çalışmaktan.
Mrb aynı şekilde çalışmaya devam mi.

Mrb aynı şekilde çalışmaya devam mi.
fullbody yapıyorum haftada 3 gün, her bölgeye 2 hareket giriyorum (bacak çalışmıyorum arada evde lunge falan). kola da 2 hareket ekledim biri biceps için diğeri triceps için. memnunum ben programdan tek dezavantajı 1-1.15 saat arası sürüyor ama salondan çıkarken baya verimli geçmiş oluyor, vücudun her bölgesi pert olmuş oluyor hakkını veriyorsun antremanın.

Back
Yukarı