Koşu bandı ile yağ yakılabilirmi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AzizK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AzizK

Üye
Yaşım 16 kilo 78 boy 1.75 vücudum yağlı ve kilo vermek için koşu bandı aldım fakat bir sorunum daha var fazla zıplayamıyorum 50 cm anca basketbol oynuyorum yeterli olmuyor zıplamam koşu bandı ile 25dk 6.0 ile yürüyorum 5dk 8.0 da koşuyorum böyle devam etmelimiyim faydası olurmu yani hem yağları yakıp hemde bacak kaslarımı güçlendirebilirmiyim zıplamama faydası olurmu koşu bandının lütfen beni bir cevaba kavuşturun bunların yanı sıra hafif diyette yapıyorum.

Benim yağ oranım %31'di eylül ayında. 21 yaşındayım. haftada 5 gün sadece koşu bandı yaptım. 2,5 saat 6,5 hızında 7 ivme ile. şu anda %11.7...

Ben 2 aydır koşuyorum yağ yakılır lakin eğer amacın karın kası falansa bisikleti öneririm,ben koşu bandında 4 kilo verdim tabiki birtek yağ yakmadım bunun yanında kas kaybımda olmustur birde zıplayamıyorm demişsin kardesm ben her spordan cıktıktan sonra spor salonunun içerisinde bulunan sahada en az 40 dk oynuyorm ilk basladığım gün potaya parmaklarımın ucunu değiyorken şu an kendimi tutup çekebiliyorum yani demem o ki ben oynadıkça sıçramanında geliştiği kanaatindeyim oyun içerisinde agresif zıplamalar falan yap eminim işe yarıyacaktır

Göğüs yağlarını yakabilirmiyim peki koşu bandında gerçekten çok kötü duruyor göğüslerim ?

bölgesel yağ yakimi yok. Beslenme+cardio+ağirlik idmani ile o yaglar gidecektir. Forumda beslenme bölumundeki sabit basliklari oku

çok kötü duruyor t shirt giyemiom karı memesi gibi aynı ucu dik bıktım artık yokmu bu bölgeye uygulanacak hareketler iyice iğrendim vücudumdan

dostum sıçrama işi bambaşka bir olay , air alert 3 diye bir antreman programı (internette aratabilirsin) var onun, ordaki hareketleri uygularsan 2-3 ay içinde gözle görülür bir fark olur. ayrıca koşu bandı tek başına yağ yakmaz. düzenini koruyarak spora dvam etiğin sürece birkaç ayda dilediğin şekle girebilirsin.

dostum sıçrama işi bambaşka bir olay , air alert 3 diye bir antreman programı (internette aratabilirsin) var onun, ordaki hareketleri uygularsan 2-3 ay içinde gözle görülür bir fark olur. ayrıca koşu bandı tek başına yağ yakmaz. düzenini koruyarak spora dvam etiğin sürece birkaç ayda dilediğin şekle girebilirsin.

göbeğim hafif eridi ama göğüsler dahada belirginleşti kafa_

Back
Yukarı