Koşmak boy uzamasını engellermi?

merhabalar

şimdi biz haftada 1 gün salı günleri takımla birlikte koşuyoruz yaklaşık 1,5 saat tabi düz koşu değil farklı şekillerde değişik stillerde oluyo ve ben kanal d de bi programda kadının birinin koşu gibi sporların boy uzatabilceğini falan söylemişti ama kafama takıldı benim babam gençliğin çok fazla koşarmış futbol oynarmış ama onun boyu benden kısa acaba koştuğu içinmi yani beni etkilermi bu koşu tecrübesi olanlar fikri olanlar lütfen paylaşsın teşekkürler şimdiden.

İlgisi yok. Koşmak boyunun uzamasını durdurmaz aksine 1. hormon salgılamasını arttırır 2. zıplama türü egzersizlerin hepsi eklemlerin açılmasına katkı bulunduğundan boy uzamasına da olumlu etki eder. Koş ;)

İlgisi yok. Koşmak boyunun uzamasını durdurmaz aksine 1. hormon salgılamasını arttırır 2. zıplama türü egzersizlerin hepsi eklemlerin açılmasına katkı bulunduğundan boy uzamasına da olumlu etki eder. Koş ;)

koşunca insanın bacakları güçlenir yani kaslanmaya başlar bu arkadasımızı hele hele zayıfsa zaten azıcık et var o etde kemiği tutar ve kemikler uzayamaz diye biliyorum?Hele hele futbol oynayan biri için o topa vur vur vur..

arkadaşlar cevapları vermıs.koşmak boy uzamasına yardımcı olur bol bol koş:)

ya şiddeti biraz fazla bebek yokuşunu 4 kere inip çıkıyoruz koşarak farklı stillerde falan anlıycağınız şiddetli biraz :)

Back
Yukarı