Kizim - Elif Ada dunyaya gozlerini acti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tesekkurler,

6 .ayinda yuzmeye basliyor, hocasi ayarlandi.
2 yasinda jimnastik hocasi salondan arkadasim.
daha sonra umarim atletizme yonelir.

Ertesinde kendi bransini secer.

Bu arada tabi muzik ve resim gibi dallara yonelmezse :)

Abi öncelikle tebrik ederim de yanlış görmüyorum dimi 6 aylık bebek yüzücek 2 yaşında da jimnastik yapıcak öylemi :D

brhmcr tebrik ederim..allah analı babalı büyütsün , sizlere bağışlasın..
vatanına , milletine faydalı bir birey olur inşallah..

Bi de vücut geliştirenlerin çocuğu olmaz derler...

Şaka bir yana tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum ;)

Abi öncelikle tebrik ederim de yanlış görmüyorum dimi 6 aylık bebek yüzücek 2 yaşında da jimnastik yapıcak öylemi :D

Jimnastik tüm sporların temelidir. Gerçekten "beden eğitimi" verilen ülkelerde çocukların gelişim çağında, daha spesifik branşlara yönelmeden önce jimnastik ile alt yapısının oluşturulmas esas kabul edilir. 6-7 yaşına kadar verilen jimnastik eğitimi muazzam faydalar sağlıyor gelişim adına.

Yüzme konusunda ise, zaten bir çok bebek aylarca anne karnında rahim içerisinde su içinde yaşadığından suya yabancı değildir. Uygun sıcaklıkta olduktan sonra bunun da sayısız faydası var. Yüzme derken seri kulaçlarla yüzmeyecek tabi ki ufaklık. :) Ama yine yüzme bilmeyen bir çok yetişkinden daha güzel yüzüyorlar minik yüzücüler. :)

Sanat konusunda da ufaklığı takip edip yeteneğini gözlemek en faydalısı olur tabi ki ama şimdiden düşünüyor olmanız bile harika bence. Gerçekten çok bilinçlisiniz.

Eski Yunan'daydı sanırım; söylenmiş bir söz var. Birebir yazamayacağım ama, okumak zihni(mantığı) besler, spor vücudu besler, sanat ise ruhu besler derler. Bu üçü olmaz ise insanın eksik kalacağına inanırlarmış.

Sanat konusunda da müzik olabilir, görsel sanatlar olabilir; bir kişinin bir tarafa elbette eğilimi vardır. Bunları açığa çıkarmak önemli. Ben yeteneksiz insan pek görmedim bugüne kadar. Her insanın bir konuda yeteneği vardır farkında olmasa bile. İşte ama bizim eğitim sisteminde ne yazık ki tornadan tek tip insan çıkarmak esas olduğu için nice yetenekler yok olup gitmeye mahkum.

Son düzenleme:

XxBadyxX, Extravaganza'nin da soyledigi gibi bebekler zaten yuzme bilirler :) 6 aya kadar havuza birakildiklarinda ana karnindaki hareketleri hatirlar ve yuzebilirler. Polonya'da cocuklara bunu yaptirmak cok populer. %90 zaten yuzme biliyor :) Planimiz haftada 1-2 kere 2 yasina kadar yuzmeye goturup yuzmeyi sevmesini saglamak.
Jimnastik konusuda Polonya da ayni cocuklara bedava kurslar mevcut.Extravaganza cok guzel ifade etmis, yararlarini.

Jimnastik tüm sporların temelidir. Gerçekten "beden eğitimi" verilen ülkelerde çocukların gelişim çağında, daha spesifik branşlara yönelmeden önce jimnastik ile alt yapısının oluşturulmas esas kabul edilir. 6-7 yaşına kadar verilen jimnastik eğitimi muazzam faydalar sağlıyor gelişim adına.

Yüzme konusunda ise, zaten bir çok bebek aylarca anne karnında rahim içerisinde su içinde yaşadığından suya yabancı değildir. Uygun sıcaklıkta olduktan sonra bunun da sayısız faydası var. Yüzme derken seri kulaçlarla yüzmeyecek tabi ki ufaklık. :) Ama yine yüzme bilmeyen bir çok yetişkinden daha güzel yüzüyorlar minik yüzücüler. :)

Sanat konusunda da ufaklığı takip edip yeteneğini gözlemek en faydalısı olur tabi ki ama şimdiden düşünüyor olmanız bile harika bence. Gerçekten çok bilinçlisiniz.

Eski Yunan'daydı sanırım; söylenmiş bir söz var. Birebir yazamayacağım ama, okumak zihni(mantığı) besler, spor vücudu besler, sanat ise ruhu besler derler. Bu üçü olmaz ise insanın eksik kalacağına inanırlarmış.

Sanat konusunda da müzik olabilir, görsel sanatlar olabilir; bir kişinin bir tarafa elbette eğilimi vardır. Bunları açığa çıkarmak önemli. Ben yeteneksiz insan pek görmedim bugüne kadar. Her insanın bir konuda yeteneği vardır farkında olmasa bile. İşte ama bizim eğitim sisteminde ne yazık ki tornadan tek tip insan çıkarmak esas olduğu için nice yetenekler yok olup gitmeye mahkum.

Extravaganza yorumun icin tesekkur ederim. Rekabetin yogun oldugu gunumuz toplumunda.Ebeveynlerin en buyuk gorevininin bireyi pek cok alanda hazirlamalari oldugunu dusunuyorum.Bu noktada var gucum ile gerek spor gerek sanat konusunda kizimi en iyi sekilde destekleyecegim.

Bu arada kizimi kucagima almak nasip oldu.Allahim bana bu gunu gosterdigi cok minnetarim.Tum isteyen kullarina nasip etsin insallah.

Tebrik ederim Allah uzun saglikli mutlu bir omru nasip etsin ailenize ..

Profil resminize bakinca daha genc gosteriyorsunuz erken yasta baba olmus diye dusundum tam o anda yasinizi fark ettim :)

Allah Hepimize boyle bir mutlulugu nasip eder insallah ..

konuyu cok gec gördum ıbrahım abı atmasa görmucektım bıle yanı mukemmel seker bişi yaa böle bırsey yok hemde kız :P kız bebeklerı cok tatlı oluyor bırde yanaklı böle abı sana da benzemıs bırazcık son fotolarınıda gördum cok seker allah bagıslasın nazırımda degmesın kucuk elıf adaya :D yerım onu ısırırım yaa darısı basıma abı tekrardan allah analı babalı buyutsun

2. ayina girdi kizim :)

Bir iki resim paylasayim ancak masallahlarinizi esirgemeyin lutfen.

Eklentiler

• DSCN5152 (1) kucuk.jpg
    DSCN5152 (1) kucuk.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 429
  • DSCF2162 kucuk.jpg
    DSCF2162 kucuk.jpg
    238,8 KB · Görüntüleme: 555
2. ayina girdi kizim :)

Bir iki resim paylasayim ancak masallahlarinizi esirgemeyin lutfen.

Masallah ama ıkı resımle olmaz abı her hafta at 1-2 resım yaa yerım yanaklarınıben bunun cok sevımlı <3

Back
Yukarı