Kizim - Elif Ada dunyaya gozlerini acti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

brhmcr

Guest
9 Aydir bekledigim an gerceklesti ve kizim Elif Ada gozlerini dunyaya acti.Ne yazik ki Turkiye'de olmam sebebiyle buruk bir sevinc yasasamda, siz forumdaslarla paylasmak istedim :)

Nasipse kizimi kucagima pazar gunu alabilecegim :)

Hayırlı olsun Allah sağlıklı,mutlu,uzun bi ömür versin.:)O duygu inşallah bi gün bizede nasip olur:)

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bizde o duyguyu tadarız İnşallah.

bende sevindim geçekten ne mutlu bir haber sağlıklı ve mutlu büyüsün dilerim.

Bu arada kizim yari Polak yari Turk :) Elif benden Ada kismi annesinden aslinda Ada Polak ismi ama uyaniklik yaptim :)

Tebrik ederim inşallah bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu yaşar. senin gibi bi babası oldugu için çok şanslı :)

Bu arada kizim yari Polak yari Turk :) Elif benden Ada kismi annesinden aslinda Ada Polak ismi ama uyaniklik yaptim :)

hahaha bu süperdi çok güldüm. ama elif diyede polak(senden öğrendim polak dendiğini bu arada)ismi olsa süper olurmuş. ben büyükadalıyım bu yüzden adaları severim diyede bağliyim bari konuyu :)
nazar-boncugu_11290.jpg

Son düzenleme:
Allah analı babalı buyutsun , hayırlı olsun .Allah uzun ömürler versin insallah :)

hahaha bu süperdi çok güldüm. ama elif diyede polak(senden öğrendim polak dendiğini bu arada)ismi olsa süper olurmuş. ben büyükadalıyım bu yüzden adaları severim diyede bağliyim bari konuyu :)
nazar-boncugu_11290.jpg

Yanlis yonlendirmeyeyim "LEH" te deniyor. Nazar boncugu 10 numara oldu :)

Allah analı babalı büyütsün inşallah tebrikler :))

Back
Yukarı