Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla Flexor antrenörlüğün kadar bu şekilde fırsat ürünleri paylaşmanıda çok takdir ediyorum.
Keşke İstanbul'da olsa da bizde alsaydık, 1.18 müthiş bir fiyat!!!
gecenin köründe ilgisiz ve bilgisiz bir stand görevlisi ile birlikte kampanya ağırlıkları aramakla geçen 1 saatin sonunda 2 tane 10kg almayı başarabildik.2 tanede dumbell aldık.fiyat 10ytl imiş.diğer plakaların fiyatları gayet uçuktu.gitmişken elim boş dönmeyeyim diye 1,5 kilo çipura ile 1 kiloda sucuk aldım
toplam 45 kg ağırlık, uzun bir bar ve iki de kısa barı 160 ytl ye almıştım. izmir kemeraltından. askere giderken yanında ağırlık götüren tek kişiyim herhalde...asteğmendim. daha evvel de yazmış olabilirim. valizlere koyup götürdüm. fazla ağır olmasın diye 2-3 valize koydum. otobüslerde muavinlerin valizleri bagaja koyarken yüz ifadeleri hep aklımda. abi ne var bunun içinde?weightlifter diye sorarlardı. ben de geçiştirirdim soruyu...hemen yardım eder beraber kaldırırdım..... ama pek kullanmıyorum...salonda çalışmak gibisi yok....
-Ben de memleketten okuduğum şehire götürürken muavine bagaja koyması için gazeteye sardığım 10 kg lik plakaları kasti olarak hafif birşeymiş gibi uzatmıştım. O da hacmine bakaraktan hafif birşey zannetmişti.Az kalsın elinden düşürüyordu..