Kimler daha şanslı?

Vucut tiplerine gore ayirirsak kimler fit ve estetik bir vucut icin daha sansli?
Ekto?
Endo?
Mezo?

Mesela ideal kilosunun 20 kg altinda olan ekto mu? İdeal kilosunun 20 kg ustunde olan mezo mu?

Sanırım yanlış yazıldı mezo ideal kiloda olablardı. Hatalıda olanilirim ama kendimden örnek vereyim. 4 aydan biraz fazladır spor ile iç içeyim. Antremanı ağırlaştırınca kas kütlem artıyor direk zayıflıyorum. Beslenmeyi arttırınca yağlanmıyorum ama adam akıllı kiloda alamıyorum. Toplam 5 kilo aldım önceden tam olan hiç bir gömlek omuzdan yana olmuyor. Ve tüm pantolonlar da kemer ile zor duruyor.

Bana kalırsa bormalden daha kilolular daha şanslı. Hem zayıflaması gözle net görünüyor hemde iri vucut yapısı kaslandıkça daha estetik oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanırım yanlış yazıldı mezo ideal kiloda olablardı. Hatalıda olanilirim ama kendimden örnek vereyim. 4 aydan biraz fazladır spor ile iç içeyim. Antremanı ağırlaştırınca kas kütlem artıyor direk zayıflıyorum. Beslenmeyi arttırınca yağlanmıyorum ama adam akıllı kiloda alamıyorum. Toplam 5 kilo aldım önceden tam olan hiç bir gömlek omuzdan yana olmuyor. Ve tüm pantolonlar da kemer ile zor duruyor.

Bana kalırsa bormalden daha kilolular daha şanslı. Hem zayıflaması gözle net görünüyor hemde iri vucut yapısı kaslandıkça daha estetik oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vücut tipleri hakkında net bir araştırma yok bazıları vücut tipi yok diyor bazıları 3 tane vücut tipi olamaz daha fazla olmalı diyor hepsinin farklı avantaj ve dezavantajları var benim kişisel görüşüm maddi durumu iyi olan şanslı :)

Vücut tipi diye birşey Yok nasıl bi mantık. Spora 50 kg başlıyan 70 kg başlıyan 100 kg başlıyan aynı değerdemi. Ne zayıf ne aşırı yağlı . Tam orta düzeydekiler şanslıdır. Zayıf olan kilo almak için kendini parçalar zar zor alır. Yağ oranı yüksek olan bi ton diyet yapıp zar zor forma girmeye çalışırken birden kas alması gerekir , biraz kilo alır yarısı yine yağa gider oda yağlarla uğraşır paso. 70 75 kg başlayan dirty bulk yapıp bile 1 sene içersinde diğer tiplerin 2 3 yıllık emeği kadar gelişebilir. Eşitlik Yok asla

Back
Yukarı