kimi dövmek isterdiniz. . .

hangisi

• ilk aşık oldunuz kızı

Votes: 2 0,9%
  • kendi mahallesinde gözünün içine bakan çocuğu

Votes: 31 13,4%
  • şahine 5 kişi binip yolda artistlik yapan adamı

Votes: 65 28,0%
  • size kazık atan dostunuzu

Votes: 31 13,4%
  • sevgilinizi elinizden alan çocuğu

Votes: 18 7,8%
  • bu konuyu açan beni

Votes: 85 36,6%

• Total voters
    232
şu ekbesin kullananlar yada steroid kullananlar kısırdır yada cinsel performansı çok düşüktür diyenleri dövmek değilde şunu sormak isterdim yahu kaç tane supplement yada steroid kullanan insanla geceyi geçirdinde bu kadar emin konuşuyorsun Ronnie Colemanın bile kısır olduğunu yazanlar var yahu adamın 5 çocuğu var be sinirlenmeyetim diyorumda bilmeden vg sporcusu yok cahildir yok kısırdır demek ayıptır ya bu kadarda olmazki

Kavgaya karşıyımdır normalde fakat gerektiğinde de ederim. Şu hayatta dövmek istediğim tek kişi sırf yabancı uyruklu ve etraftakilerden(özellikle karşı cinsten) çok ilgi gören biri olduğum için milletin önünde ezmeye çalışan, en ufak bir şeyde hatamı arayan ve ceza almam için elinden geleni yapan okulun beden hocası volkan hoca. Konuşarak halletmeye çalışıyorum da, böyleleri laftan anlamıyor. Ulan gelmişsin 30-40 yaşına yaptığın şeylere bak be hoca,

Son düzenleme:
İlköğretimde fişleri unuttuğum için cetvelle ellerimi kıpkırmızı yapan hocamı cidden dövmek isterdim.

Sevgilimin abisini a32 a32 a32 a32 a32 a32 a32 a32 a32 a32 a32 a32 a32 a32 a32

Şahine 5-10 kişi binip mahallede ferrari kullanıyormuş gibi gaza basan kroları. :D

Şahine 4 erkek binip yanına 1 kız alıp ona sarılanları dövmek isterdim ( Kızıda dövmek isterdim) Şuan bonzai ve benzeri uyuşturucu maddelerini satan eski arkadaşlarımı dövmek isterdim,adam bıçaklayıp gündüz vakti hırsızlık yapan eski arkadaşımı dövmek isterdim.En çok dövmek istediğim insan ise biz nargilemizi içerken yanımıza oturan ve yüzsüzce ayakkabınız çalınırsa verin 20 lira geri getireyim deyip hagagahaagaha diye gülen kıroyu dövmek isterdim.

Edit:Bodye gidiyorsun ama bıraktığında kasların sarkacak diyen şahsı dövmek istiyorum :D

Dövmek mi ?

Öldürmek isterdim..

Bir kişiyi değil..Sayıları yaklaşık 30'a yaklaşan bir insan gurubunu..

Kadınlı- erkekli..Hayatım boyunca bana kazık atmış ve bir şekilde beni üzmüş tipler..

Eminim herkesin böyle eline fırsat geçse ve ceza almayacağını bilse, öldürmek istediği tipler olmuş hayatında..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kazık atan dostumu kardeşimi döverim.İsteme gibi bi durumum olmaz.Eğer yüzüme karşı diyorsa attığı kazığı yalanı küfür vs o işi orada bitiririm.Bi şekilde kavga çıkartır irtibatı kıyamete kadar keserim.

ben şu avm lerde 1.50 boyunda sadece kalcadan oluşan yavaş kasiyer kadınları döverdim tarantula gibiler :D

Kibirli tavırlarla yaklaşan doktorları :@

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı