kimi dövmek isterdiniz. . .

hangisi

• ilk aşık oldunuz kızı

Votes: 2 0,9%
  • kendi mahallesinde gözünün içine bakan çocuğu

Votes: 31 13,4%
  • şahine 5 kişi binip yolda artistlik yapan adamı

Votes: 65 28,0%
  • size kazık atan dostunuzu

Votes: 31 13,4%
  • sevgilinizi elinizden alan çocuğu

Votes: 18 7,8%
  • bu konuyu açan beni

Votes: 85 36,6%

• Total voters
    232
Bir gün bir yerde olur da denk gelirsem Rasim Ozan Kütahyalı'yı evire çevire döverim. Bahane bile yaratmaya çalışmam sanıyorum. Direkt kafa ile girerim olaya.

Yüzüme gülüp arkamdan konuşan lisedeki çingene sınıf arkadaşımı. adam kardeşim dediği adamların parasını çalıyodu :D

Kız değilim ama kızların içine düşerekten tekrar tekrar bakanları dövmeyi isterdim(kendi isteğiyle sapıkça bakanlar tabi) eğer sevgiliniz,nişanlınız,eşiniz,ablanız,kardeşiniz varsa anlayabilirsiniz durumu.
Bir de şu yolda laf atanlar sinir bozucu olmuyor değil.

Güzel başlık.
Şu ask.fm'deki lavuk ve kezbanları.
Facebook'ta taş kızlar, taş erkekler gibi sayfa açanları ve orada bulananları.
Görünüşte erkek, icraata gelince kadınsı kesilen, lafta erkek olan elemanları.
Magazin programlarını sunan kişileri.
Zayıflıktan karın kası çıkan elemanın face'ye fotoğrafını koyup, alta 'oo çok taş' gibi yorum yapan salakları.
Sevgilisi olduğunu bildiği halde sarkıntı yapan erkekleri.
Sokakta abazalık yapan erkekleri.
Bir kaç kızla beraber olup,yatıp ve bunları grur gibi gören erkekleri.
Egosu tavan yapmış kızları.
Aldatanları..
Tecavüzcüleri.
Kendilerini birşey sanan egoistleri.
Ve ülkeyi bu hale sokanları, daha sayamadığım bu tür insanların.. Bütün vücudunu kuma gömüp sadece kafası dışarda bırakıp, akbaba ve kartallara yem etmek,bir buz tabakasına yatırıp yapışana kadar bekleyip,bir anda çekip derilerini yüzmek, vücutlarına yara açıp üstüne tuz basıp bir hayvana yalatmak,zehirli yılanlarla dolu çukura atmak,aslanlarla dolu bir kafese atmak.
Özellikle tecavüzcülerin , cinsel organına elektirik verip yanmasını beklemek.
İsterdim.....

Ağır oldu ama bunların bir kaçını böyle cezalandıracaksın bak bakim bir daha aynı şeyleri yapabiliyorlarmı.

Son düzenleme:
Güzel başlık.
Şu ask.fm'deki lavuk ve kezbanları.
Facebook'ta taş kızlar, taş erkekler gibi sayfa açanları ve orada bulananları.
Görünüşte erkek, icraata gelince kadınsı kesilen, lafta erkek olan elemanları.
Magazin programlarını sunan kişileri.
Zayıflıktan karın kası çıkan elemanın face'ye fotoğrafını koyup, alta 'oo çok taş' gibi yorum yapan salakları.
Sevgilisi olduğunu bildiği halde sarkıntı yapan erkekleri.
Sokakta abazalık yapan erkekleri.
Bir kaç kızla beraber olup,yatıp ve bunları grur gibi gören erkekleri.
Egosu tavan yapmış kızları.
Aldatanları..
Tecavüzcüleri.
Kendilerini birşey sanan egoistleri.
Ve ülkeyi bu hale sokanları, daha sayamadığım bu tür insanların.. Bütün vücudunu kuma gömüp sadece kafası dışarda bırakıp, akbaba ve kartallara yem etmek,bir buz tabakasına yatırıp yapışana kadar bekleyip,bir anda çekip derilerini yüzmek, vücutlarına yara açıp üstüne tuz basıp bir hayvana yalatmak,zehirli yılanlarla dolu çukura atmak,aslanlarla dolu bir kafese atmak.
Özellikle tecavüzcülerin , cinsel organına elektirik verip yanmasını beklemek.
İsterdim.....

Ağır oldu ama bunların bir kaçını böyle cezalandıracaksın bak bakim bir daha aynı şeyleri yapabiliyorlarmı.
Bayağı dolmuşsun :) yazdıklarının çoğunu dövmek isteyende çoktur diye umuyorum zaten bende

Paçası 14 cm, saçları kirpi gibi, elinde tesbih olupta baba geçinen, mahalledeki çocuklardan para isteyen,kızlara sarkan, şapkası bulutlara bakan genç apaçileri evire çevire dövüp sonra kazığa oturtturmak isterdim :D

Back
Yukarı