kimi dövmek isterdiniz. . .

hangisi

• ilk aşık oldunuz kızı

Votes: 2 0,9%
  • kendi mahallesinde gözünün içine bakan çocuğu

Votes: 31 13,4%
  • şahine 5 kişi binip yolda artistlik yapan adamı

Votes: 65 28,0%
  • size kazık atan dostunuzu

Votes: 31 13,4%
  • sevgilinizi elinizden alan çocuğu

Votes: 18 7,8%
  • bu konuyu açan beni

Votes: 85 36,6%

• Total voters
    232
akaryakıttaki inanılmaz vergileri indirmeyenleri ve dünyanın en pahalı yakıtını bize kullandıranları evire çevire dövmek isterdim.

akaryakıttaki inanılmaz vergileri indirmeyenleri ve dünyanın en pahalı yakıtını bize kullandıranları evire çevire dövmek isterdim.

Ülkemiz insanları bu durumdan çok memnun, herkes hakettiği biçimde yönetiliyor maalesef; olan bilinçli vatandaşa oluyor.

Bende vergi adı altında yapılan vurgunların sahiplerine aynı şeyleri yapmak isterdim doğrusu.

Ülkemizde dövülmeye açık ve çekici o kadar adam var ki :)

Yalnız hiç unutmam 10yıl önce daha 10 yaşımdayken Oturduğumuz sitenin yöneticisi ben çimlere bastım diye bana tekme atmıştı.Tabi babamda yediği dayağın üzerine 10bin tl tazminat ona yeterince ders olmuştu.Fakat asla unutmadım şimdi o adamın amcası bizim sitede oturuyor bayramda yeniden gelicekler bu sefer ben çıkıcam karşısına ve gerçekten güzel bi sopa atıcam sabırsızlıkla bekliyorum.

10 yaşında bir çocuğa vurmanın ne demek olduğunu ona güzelce anlatıcam.

:)

Vallahi jr.clauder o adamı getir bana bakalım dövüyormuyum dövmüyormuyum :) :)

Son düzenleme:
senin durumun benim anlatmak istedigimle birebir örtüşmüyor ama:)
dövecegi adamın yüzüne çemkirip bi ... yapamayanlardan bahsediyorum aslında ben.
seni dövücem bak görürsün yok seni madara edicem sunu yapıcam bunu yapıcam diyen insanlar var yapıcaksan yap be adam ozaman neyi bekliyorsun ikimizde burdayız diyince zamanı var diye kıvıranlar :D çok piyasada
senin mazindeki durum farklı gerçekten o adamı dövmek istiyebilirsin
saygı duyarım :)

ÖTV, KDV (kazık daima vatandaşa, katlamali direk vergisi) indirmeyenleri dövmek isterdim..

bana lazım olan dersi vermeyen ..........'nun evladı bölüm başkanını dövmek isterdim, ağzını burnunu kırmak isterdim, dişlerini ağzına dökmek ardından havale geçirene kadar tekrar yumruklamak isterdim, vucudundaki bütün kemikler kırılana kadar acımadan vurmak isterdim, tamam sakin oluyorum tutmayın beni...

İyi misin arkadaşım sen :D

Valla ben maçlarda ultrAslan'a etmedik küfürü bırakmayan GençFB'lileri dövmek isterdim. Gerçi hep dövüyoruz ama ben olmuyorum.

Faşistleri dövmek istiyorum, keyfi davranan polisleri dövmek istiyorum bir de ingilizce hocamı dövmek istiyorum :D O da vücutçu.

Herkes kendi fikrini yazmıyor mu arkadaşım :) Siz de tam tersini yazın.

sıkışık trafikte beklerken boş olan geliş şeritine girip bekleyen onlarca arabanın yanından geçip giden taksicileri insanları salak yerine koyan trafik magandalarını

spor salonuna 3 ay gidip kendini ronnie coleman sananları...

yazlıkta çakıyla şaka yapayım derken boynumum altını trapezlerin oraları kesen ESKİ arkadaşımı 2.kez dövmek isterdim.

Salon duvarlarındaki kaslı adamların resimlerini görüp bunlar hapla şişiyor bende amino yutsam bir kutu bende böyle olurum diyenleri. :)

Back
Yukarı