Kim haklı?

Bana kalırsa ikiniz de fevri davranıp aşırı tepki göstermişsiniz. Ama büyük ihtimalle dedenin sana böyle bir tepki vermesinin alrında başka şeyler vardır. Hepimiz insanız sonuçta başka bir duruma sinirlenip o anki stresiyle sana bağırmış da olabilir...

Fakat bana göre her ne olursa olsun senin büyüğündür senin yerinde olsam özür dilerim.Çünkü insan o insanları kaybedince daha da pişman oluyor onlara söyleyemedikleri için..

Şu hayatta en sevdiğim insandı dedem adını taşıyorum gururla beni okutan bu yaşa getiren her ihtiyacımı karşılaan altımda ki arabada bile emeği olan dedemi askerden geldikten bir kaç hafta sonra kaybettim ve ona söyleyemediğim çok şey var.. Şu an yapabildiğim tek şey dua etmek o kadar ..

Bence vakit kaybetmeden git konuş sonuçta yaşlı insanlar olur da bir şey olursa içinden çıkmaz emin ol..

İyi çalışmalar dilerim

ne desem yalan olur onun için şuan düşündügümü söyleyim

.. herhangi birisi akraba arkadaş dost sevgili :) birisi bana kişiligime 5 para etmez birşey için hakaret ediyorsa onu siler atarım..
bir kez çıkardımmı hayatımdan asla yer vermem isterse 1500 yaşında olsun

..bana yogurt kadar değer vermeyeni ben zerre kadar önemsemezdim :) kötü örnek olmak istemem :D zor bi durum..

Alın İşde En Doğrusunu bu arkadaş Sölemiş :D Ben Olsam aynen böle yaparım 5 paralık şey için yapılcak işmi

bu tür anlık öfkelerin ilacı zamandır..biraz zamana bırakın ve günü gelince küçük olarak sen hiçbir şey olmamış gibi aynı ortamda bulunmaya çalış..

Bizler avrupalı değiliz. Türk kültürüne göre yetişmiş bir Türküz. Türk insanı asla bir aile büyüğüne böyle dememelidir. Kapıyı vurup çıkabilirsin ama o lafı demeseydin keşke. Şimdi kimsede bana böyle şey olurmu diye yorum yazmasın polemiğe girmeyeceğim.

Selam,

evet, çok doğru...
Zaten olaydan çok etkilendiğini, Ankara bileti alıp dönerek tepkini,
kararlı, zor koşullara itildiğinde cesur davranabileceğini göstermişsin...
bence şimdi dahada bir olgunluk gösterip barışmalısın, ilk adımı sen atmalısın..
mağlum bayram :)
Sonra hayat gelip geçici, üzülürsün...kimse mükemmel değildir...
aile bireyleride olsa...
yanlışları düzeltmek aile birliğini sağlamak belkide yavaş yavaş sana yükleniyordur....

görüşmek üzere

Yanlış sende deden sana öyle bir laf etmiş olabilir senin ona etmemen lazımdı senin büyüğün adam kaç yaşına gelmiş adama sokakta olsun o sana laf etse bile senin ona laf etmen uygun olmaz sabırlı olup nazik bir şekilde sorununuzu halledebilirdiniz deden yarın bir gün ölür ettiğin laflar içinde kalır ben sana söyliyim bir müslümanın 3 günden fazla küs kalması da caiz değildir git barış ziyarete git bayram zaten elinden öp birde şu söylenen sözü koymak istiyorum buraya her zaman aklınızda bulunsun isterim.
"Alçakça söylenen bir söze karşılık vereyim deme,çünkü o sözün sahibinde onun gibi daha nice düşük sözler vardır,cevabına yine onlarla cevap verir."(hz.Ali r.a)

Son düzenleme:
Back
Yukarı