Merhaba arkadaşlar, Ben temmuzdan beri salona gidiyorum aslında şubat- mayıs arası da gitmişti ve 78 kilodan 70 kiloya düşmüştüm diyet ve kardio ile, fakat bazı sorunlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Mayıstan- Temmuza kadar 3.5 kilo aldım yani 73.5 kilo oldum. Temmuz ayında spor salonuna yazıldığımda ölçülerim omuz 112 , bel 87 , göğüs 98 , kol 32 idi kilom yukarda belirttiğim gibi 73.5du, bu arada boyum 1.72. Bunun dışında ağustos başında salona aç karnına giderek yağ oranımı falan ölçtürdüm ve sonuçlar şöyle çıktı; yağ oranım %21,3 , kas %40 , body mass index %24.5 , iç yağ 7 , metabolizma hızı 1700 kilom da 73 çıkmıştı , 2 hafta boyunca sıkı diyet yaptım ve sadece 1 dilim pasta ve 1 adet dondurma yedim hiç ekmek yağlı türlü bir yiyecek tüketmedim. karnımın çok acıkması ihtimaline karşın sabahları kahvaltıda 4 yumurta (sadece beyaz kısmı) lor peyniri , ballı yeşil çay, ve salata domat tükettim. ara öğünlerde 1 adet şeftali ve muz , öğlen 2 adet pirzola ( kendim pişiriyordum) , akşamüstü biraz makarna ve akşam da sütlü yulaf ezmesi tüketiyordum. fakat dün ölçülerimi ve yağ oranımı tekrar aldırdım , ve şöyle bir tablo ortaya çıktı. omuz 113, göğüs 97, kol 33, bel 84.5 kilo 71idi.Asıl sıkıntı ve benim moralimi bozan ise yağ oranımdı , 2 hafta diyet yapmama rağmen yağ oranım %21,5 ' a çıkmıştı , kas %40 olarak stabil almış, body mass index %24'e iç yağ 6'ya , metabolizma hızım ise 1680'e inmişti. Dün bu olay yani yağ oranımın artması o kadar moralimi bozdu ki sinirden napacagimi bilemedim. Bu arada salona haftanin 5 günü gidiyorum , 1 saat kardiyo (20 dk koşu bandı, 20dk bisiklet , 20dk eliptik bisiklet yapıyorum) ve haftanın 3 günü ağırlığa giriyorum. spor salonunla aramda 2.5 km var bu arada le carnetine de kullanıyorum... Sizce bundan sonra neler yapmalıyım?