kilom sadece tartıda normal

23 yaşımdayım.182 boy 79 kiloyum.daha önce çok hızlı kilo verdiğim için göbek bölgemde yağlanma var.79 değil de 83-84 kilo bir insan göbeği gibi.yani hacim olarak büyük değil ama hep yağ.3 aydır bb yapıyorum.protein tozu aldım kullanıyorum.proteini bırakıp yağ yakıcı mı kullanmalıym ? bu yağlanmadan kurtulmak için kardio mu yapmam gerek ? kardio yaparken yağ yakıcıyla beraber protein kullanabilir miyim ? ayrıca yağ yakıcı kullanıp kardio yaparken kilo kaybetmek istemiyorum dediğim gibi sadece yağ tabakam var ? nerden başlamalıyım size ? iyi forumlar....

Ben bir gün sağlam ağırlık çalışması , bir gün sağlam bir kardiyo çalışması yaparak yağları eritebilirsin.

Yağ yakıcının o kadar gerekli bişey olduğunu düşünmüyorum. Protein kullanmayada devam edebilirsin

Bi araştırma vardı güvenilir bi siteden okumuştum 20 erkek var 20 side göbek bölgesindeki yağlanma için aynı antrenmanı yapıyor öğlenleri yoğurt yiyenlerin göbek bölgesindeki erime daha fazla oluyordu iftarda yoğurduda ekle bence ;)

23 yaşımdayım.182 boy 79 kiloyum.daha önce çok hızlı kilo verdiğim için göbek bölgemde yağlanma var.79 değil de 83-84 kilo bir insan göbeği gibi.yani hacim olarak büyük değil ama hep yağ.3 aydır bb yapıyorum.protein tozu aldım kullanıyorum.proteini bırakıp yağ yakıcı mı kullanmalıym ? bu yağlanmadan kurtulmak için kardio mu yapmam gerek ? kardio yaparken yağ yakıcıyla beraber protein kullanabilir miyim ? ayrıca yağ yakıcı kullanıp kardio yaparken kilo kaybetmek istemiyorum dediğim gibi sadece yağ tabakam var ? nerden başlamalıyım size ? iyi forumlar....

Selamlar ;
Benim mesajımdan önceki mesaja cevap vermek istiyorum öncelikle kesinlikle iftarda yoğurt tüketme çünkü antrenman öncesi yoğurt ve türevi şeyler tüketmek antrenman sırasında yorgunluk yapar.
Senin soruna gelecek olursak , proteini bırakma ve ağırlık antrenmanlarına devam et ve düzenli bir şekilde yürüyüş ve bisiklet yapmaya başla. İlk bir kaç hafta gözle görülür bir değişiklik olmazsa mekik de eklersin programına. Yinede bir değişiklik yoksa yağ yakıcı alabilirsin. Çünkü yağ oranı azaldıkça yağ atmak zorlaşıyor. Protein ve yağ yakıcıyı aynı anda kullanabilirsin.
İyi günler.

Back
Yukarı