Kilom gayet iyi ama zayıf duruyorum

Kilom gayet iyi ama zayıf duruyorum

• Spor yapmadin yillarca durmadan yedin yaglandin

Votes: 0 0,0%
  • Spora devam et;)

Votes: 3 100,0%

• Total voters
    3
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katoldim,spor gecmisim hic yok,fitnessa başlayalı 1 ay oldu evet gelişme var:)ama ben şu konuyu merak ediyorum,yaşım 23 kilom 73 boyum 1.82 ve çok zayıf bir görünüme sahibim,şimdi elbette aranızda kardeşim doktora git endoktrin uzmanina diye onada gittim,sorunun yok dedi,sizce ne yapmaliyim,elbette çevrenizde benim gibi olanlar vardir,yada gittiginiz spor salpnunda,bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim;))

Kilon iyi degil demekkide kardesim zayif duruyosan biraz daha almalisin kiloyu vucuduna eşit dagilmasi gerek 85 kilo ya kdr cik ama göbek yapmadan

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kilon iyi degil demekkide kardesim zayif duruyosan biraz daha almalisin kiloyu vucuduna eşit dagilmasi gerek 85 kilo ya kdr cik ama göbek yapmadan

Kardeşim eyvallaht cevabın için teşekkür ederim bu sitese bana ilk cevap veren sensin,doğru kilo boyunun örnek;180 se 70 değilmi,sen yaada diğer arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum:)

Hayir ben 175 boyundayim ideal kilom 69 70 kilo senink8 75 80 olabilir ama bu uzun boylu insanlar kilo alsalarda zayif gozukebiliyorlar cevremde boylr insanlar var

Hayir ben 175 boyundayim ideal kilom 69 70 kilo senink8 75 80 olabilir ama bu uzun boylu insanlar kilo alsalarda zayif gozukebiliyorlar cevremde boylr insanlar var

Eyvallah kardesim[DOUBLEPOST=1501610380][/DOUBLEPOST]Eyvallah hocam tesekkur ederim[DOUBLEPOST=1501610419][/DOUBLEPOST]Eyvallah
sayılara fazla takılma, aynada kendini iyi hissedene kadar kilo alıp spor yapmaya devam ;)
Eyvallah Kardesim

Back
Yukarı