Kilom boyum normale yakın ama şişman gözüküyorum

Merhabalar ben 20 yaşındayım boyum 1.73 kilom 75.2 yağ oranım %19 l carnitin kullanıyorum etkisini çok iyi gördüm fitness ve csrido yapıyorum diyetimi de yapıyorum şu an cla aldım ve carnitin le cla kullanmaya başlıyacam sizce daha nasıl etkili yağ yakabilirim teşekkür ederim

bunun sebebi hayatın boyunca sağlksız beslenmek olabilir. l-carnitine, cla'nın etkili olmadığı ve termojenik yağ yakıcıların zararlı olduğu ispatlandı.
nasıl beslenip ne şekilde antrenman yapıyorsun? sen bunları bize anlatırsan sana çok daha iyi yardımcı olabiliriz.[DOUBLEPOST=1553805021][/DOUBLEPOST]
Termojenik yağ yakıcı deneyebilirsiniz
iyi değil onlar. taşikardi ve kalp ritm bozukluğu riskini arttırıyor ve türkiye'de satılanların içerisinde orijinal içerik olmadığından hiç bir işe yaramıyorlar.

bunun sebebi hayatın boyunca sağlksız beslenmek olabilir. l-carnitine, cla'nın etkili olmadığı ve termojenik yağ yakıcıların zararlı olduğu ispatlandı.
nasıl beslenip ne şekilde antrenman yapıyorsun? sen bunları bize anlatırsan sana çok daha iyi yardımcı olabiliriz.[DOUBLEPOST=1553805021][/DOUBLEPOST]
iyi değil onlar. taşikardi ve kalp ritm bozukluğu riskini arttırıyor ve türkiye'de satılanların içerisinde orijinal içerik olmadığından hiç bir işe yaramıyorlar.
Başkan 1.5 saat fitness 1.5 saat cardio sağlıklı besleniyorum

Bence fazla uzun toplam 3 saat. Büyük ihtimal kas kaybı da yaşıyorsundur bu programınla. Kardiyoyu haftada 1-1.5 saate indirip ağırlık antrenmanı yapmanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

1,5 saat kardio hergün yapıyorsan vay halineki vay haline emeğine yazık

Seni kırmak istemiyorum fakat forumda bununla ilgili tonlarca içerik mevcut. Biraz araştırsan daha iyi olmazmı?. Emin ol çabalayıp öğrendiğin bilgi oturduğun yerden ayağına gelen bilgiden daha değerli olacaktır.

Back
Yukarı