Kilom 81 ama kilosu 75 olan kişi benden daha hacimli

arkadaşlar yaklaşık 1.5 senedir spor yapıyorum bırakmadan devamlı benden zayıf olupta hacimli olan insanlar var bunlar nasıl oluyorda benden hacimli oluyor benim kolum 37yse onunki 41 nasıl oluyor arkadaş anlayamıyorum boyum uzun diye mi acaba sadece meraktan soruyorum 188 boyum var acaba onunla alakasıda var mı söylediğim kişiler kısa saygılar
lyvaYk.jpg
Eq5aQn.jpg
QlZr13.jpg
WZ1Mr2.jpg
oZrDzk.jpg

Kolu senden daha hacimli olan kisinin yag orani senden daha mi yuksek yoksa seninle ayni mi? Eger ayni ise bunun aciklamasi o kisinin kol genetigi senden daha iyi diyebiliriz...
gorundugu kadari ile gayet yagsiz sekilli bir vucudun var ,1.88 boy olmasi bence gayet guzel bir avantaj ,natural olarak bol bol kutle ekleyebilirsin vucuda, uzun boy demek daha az olculer demek degildir , ornegin 1.70 lik bir adam var % 10 yag orani ile 40 cm kol olcusu elde etmis , bir de sen varsin 1.88 boy ile yine % 10 yag orani ile 40 cm kol olcun var , olcunuz ayni olmasina ragmen 1.70 lik kisinin kollari daha hacimli gozukur , fakat 1.88 lik biri olarak senin de soyle bir avantajin var ,1.70 lik sporcu natural olarak yuzde % 10yag oraniyla 45 cm kol olcusune cikamaz belki ama sen 1.88 lik bir sporcu olarak natural olarak ve % 10 yag oraniyla 45 cm kolu yapabilme olasilin 1.70 lik sporcuya kiyasla cok daha mumkun bir durumdur
Biraz karisik oldu ama umarim birseyler anlatabilmisimdir :)

Ayni sorun bendede war.192cm 86 kg yavas oluyor.sen bi 95 kg ol %10_12 yag oraniyle ozaman tekrar bir bak kendine

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı