kilolu iken BB

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asqk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asqk

Üye
arkadaşlar ben 16-17 yaşında 1.80 boyunda 90 kiloyum allahın izniyle pazartesi BB ye başlıyorum güç ve performans artırıcı kullanmalıyım daha önce konu açtım yönetim kapadı hepsi eski konular ölü konu ben açık açık yağlı şişmanım Almanya tarafında bulunan varsa bodyguard lar hepsi iri yarı kilolu ve kaslı adamlar bende öyle bir vücut yapmak istiyorum nasıl olacak

eğer tarif ettiğin gibi bir bodyguard vücudu istiyorsan bulk çalıscaksın kilon ozaman aşırıya kaçmıyo , hacim kazancaksın buda az ama sık tekrarlardan sağlam bir beslenmeden ve iyi dinlenmeden geçer.protein tozundan başla ilerde daha farklı suplamentler almaya başlarsın .kolay gelsin

eğer tarif ettiğin gibi body guard vücüdü istiyosan evet hacim kazanıcaksın , biraz forumda araştır ne istediğine göre sende kendine göre bi rota çizersin :D

direk bulk yap diyosunuz
Arkadaşım kilondan bir sonuç çıkartamayız bence vücut yağ oranın kemik yapın falan hepsi önemli bunda bak bende senin boyundayım 65 kiloyum ama avatarımdaki benim fotoğrafım.
Bir fotoğraf eklesende ona göre yorum yapsak

bir hafta kadar fitness yapmıştım 2 yıl önce yıllık abone olmuştum o ara tayin edildik ve kaldı bir hayta günde 45 dk koşu bandında takılmıştım bacak kaslarım 2 çift elle zor tutuluyordu kilo vereyim diye gitmiştim tabi ozaman 95 100 kilo arasıydım baba tarafındaki herkez hızlı kaslanıp hızlı paf oluyorlar[DOUBLEPOST=1404750954][/DOUBLEPOST]foto hemen geliyor

Son düzenleme:
bir hafta kadar fitness yapmıştım 2 yıl önce yıllık abone olmuştum o ara tayin edildik ve kaldı bir hayta günde 45 dk koşu bandında takılmıştım bacak kaslarım 2 çift elle zor tutuluyordu kilo vereyim diye gitmiştim tabi ozaman 95 100 kilo arasıydım baba tarafındaki herkez hızlı kaslanıp hızlı paf oluyorlar[DOUBLEPOST=1404750954][/DOUBLEPOST]foto hemen geliyor
hızlı kaslanıp hızlı paf oluyorlarsa büyük ihtimalle endomorfik bir yapın var

endomorf kısaca yağlı vücut tipi olarak adlandırılır. İnsanlarda genel olarak ektomorf,mezomorf,endomorf olarak üç vücut tipi görülür. Özelliklerini falan nette bulursun hemen.

hızlı kaslanıp hızlı paf oluyorlarsa büyük ihtimalle endomorfik bir yapın var
hızlı kaslanip hizli paf ? steroid mi kullaniyoruz burda ? evet hizli kaslanirlar ve hizli yaglanabilirler bu kas kaybettikleri ve sondukleri anlamina gelmez ve bana sorarsan ektomorf bi vucut tipine gore kat kat sansli tek sorunu definisyon..

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hızlı kaslanip hizli paf ? steroid mi kullaniyoruz burda ? evet hizli kaslanirlar ve hizli yaglanabilirler bu kas kaybettikleri ve sondukleri anlamina gelmez ve bana sorarsan ektomorf bi vucut tipine gore kat kat sansli tek sorunu definisyon..

O tabiri ben değil arkadaş kullandı.Yani sporu bıraktığın zaman hızlı paf hemen sportif vücudlarını kaybediyorlar anlamında

Öncelikle bir spor geçmişin olmadığı için flexor hocanın 3 aylık programını supplement desteği olmadan yapmanı öneririm
Vücut yapından dolayı çok rahat bir biçimde farkı görüceksin ''eğer beslenmene dikkat edersen''.
Yani hem yağlarını yakıcaksın ve kaslarını belirginleştirceksin.Ve elbetteki biraz kütle kaybedeceksin.
Definisyon veya bulk yapmak için daha çok erken 3 aylık programı bitirdiğin zaman bizimle sonuçlarını paylaşırsın.
Kolay gelsin

şimdi ben tam olarak ne yapmalıyım
yagli vucutla cok cabuk hacim yapar gelisirsin az once benzer bi konu daha vardi onada yazdim ama sonradan definisyonu gozun yiyecekse yap derim,bence sen bodyguard vucudunu begendigin icin degil sana kolay gelecegi icin istiyosun tamam yag yakma bu kilonla agirliga gir super hacim yaparsin ama definisyonu ihmal etme derim

yagli vucutla cok cabuk hacim yapar gelisirsin az once benzer bi konu daha vardi onada yazdim ama sonradan definisyonu gozun yiyecekse yap derim,bence sen bodyguard vucudunu begendigin icin degil sana kolay gelecegi icin istiyosun tamam yag yakma bu kilonla agirliga gir super hacim yaparsin ama definisyonu ihmal etme derim

Katılıyorum.Ancak o kadar hacmi yaptıktan sonra yağ oranın %20 oranında gezersen millet sana ayı der.Sonrasında kardiyo ağırlıklı bir çalışma izlemen daha doğrusu izleyebilmen lazım :)

Sail arkadasimizin da dedigi gibi sonradan cardioya yonelebilirsin yani tamam six packlerk cikarma ama o gobek de goguslerden onde durmasin be arkadasim oyle itici bi goruntu olamaz adam omuzlari genisletmis gogusler sismis 150 kg bench basiyo ama bakiyosun gobek goguslerden onde gidiyo tisort giyince karsinda bi bodyciden daha cok kusura bakmayin ama boz ayi gibi birsey goruyorum :) bu da benim gorusum herkesin fikrine saygi duyarim ama dedigim gibi olacaksada dumduz bi mide olsun varsin sixpaclar gozukmesin ama o mide de alip basini gitmesin

Back
Yukarı