kilo vermeme rağmen incelme yok!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
spor yaptıkça kilo veriyorum ama nedense kıyafetlerim üzerimde aynı duruyor. incelme göremedim. acaba bunun nedeni nedir? yani 46 kiloykende 43 kiloykende aynı görünmenin nedeni yağların erimemesinden mi kaynaklanıyor? yağ yakmak için nasıl bir koşu stili uygulamalıyım. lütfen yardımcı olun.

Sporu çok yapınca kilo verirsiniz ama incelme olmaz ben 2 aydır çalışıyorum 5 kilo verdim ama eskisinden daha çok irileştim bunda göğüs kaslarının gelişmesi kollarını kaslar nedeniyle gelişmesi etkilidir.Size tavsiyem yağ yerine kasllarınızı yakmaya çalışın.Eğer uyağ sorununuz varsa Her gün bir saat yürümek koşmaktan daha çok yağ yakar. Her sabah ılık lahana suyu için. bu çok faydalıdır.

merhaba...muhtemelenn kayıp dediğin o 3 kilo su kaybıdır..
o 3 kilo sende bi zayıflama belirtisi si göstrmez..spora basladıktan yaklasak 1 ay içinde 3 kilo civarında kayıplar olur.bu çok normaldir..ama bundan sonra emin ol kaybettiğin her kilogram aynada sana daha zayıf bir vücut olarak geri dönecektir.

gelelim egzersizee....nasıl bir kosu metodu???
muhtemelen sen su anda sabit temppoda uzun süre kosuyorsundur...iyi bir seçimm...
ama daha da iyisi interval kosular meselaa;
1 dk hızlı kosmak((nefes nefese kelmak))
1 dk yürüyüşş
1 dk hızlı koşmak
1 dk yürüyüş

bu sekilde 20 30 dk koşmak senin için mükemmel olacaktır...

tabii beslenmeye dikkatttttt:::::::))))))

Sporu çok yapınca kilo verirsiniz ama incelme olmaz ben 2 aydır çalışıyorum 5 kilo verdim ama eskisinden daha çok irileştim bunda göğüs kaslarının gelişmesi kollarını kaslar nedeniyle gelişmesi etkilidir.Size tavsiyem yağ yerine kasllarınızı yakmaya çalışın.Eğer uyağ sorununuz varsa Her gün bir saat yürümek koşmaktan daha çok yağ yakar. Her sabah ılık lahana suyu için. bu çok faydalıdır.
lutfen yanlıs bılgı vermeyen o nasıl bır tafsıdır ole ya yag yakma kas yak bu gunu kadar kastan zarar goren yada kasın cırkın gosterdıgı bır bayan tanıyormusunuz ama ben yagın cırkın gosterdıgı ınsanların guvenını kırdıgını gordum 46 kılodan 43 ındıgınızde pek bır sey degısmez cunku bu verdıgımız ya su kaybıdır yada kas kaybındanadır spordakı amac ıncelmekten cok yaglardan kurtulmaktır kosu olarakta ınterval kosuyu onerırım ınterval kosu hakkında bılgıler forumda mevcuttur

kas yakılır mı yaaaa. insanın vicut yapısı neyse o buna fazla yapacak bişi yok. daha sağlıklı olmuşunuz daha fit olmuşunuz bu kazandıklarınızdan mutlu olmaya bakın bence.

bence sana öyle geliyor mutlaka vücudunda bir kayıp olmuşturi sen kendini sürekli gördüğün için sana hiç bir eksiklik yokmuş gibi gelir diyetini kısma ilerki dönemlerde bunu daha iyi farkediceksin

saygılar.......

bu nasıl yanlış bilgidir. yöneticilerden bu konunun kilitlenmesini istiyorum.

yağ yakma kas yak.

yada yapılan egzersizi bilmeden hemen interval antrenmana yönlendirmek...

verilen tüm bilgiler yanlış.

deepblond boşuna teşekkür falan etmeyin. forumu araştırıp okuyun. bu konu hakkında o kadar çok mesaj varki. size uygun antrenmanı bulacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı