Merhaba arkadaşlar ,
Ben 4.ayın 18 inde spor ve diyete başladım.
yaklaşık 60 gündür ekmek , pirinç , patates , meyve suyu ,çay şekeri , şekerli meyve yemedim. Sabahları kahvaltıda biraz zeytin 3 yumurta ve biraz peynir tükettim.
Öğle yemeğinde söğüş salata ( domates , biber , salatalık ) tükettim çocuğu zaman. Arada karbonhidrat için kuru fasulye ya da mercimek çorbası içiyorum.
Başladığım ilk ayda 40 - 45. günde 109.7 olan kilom 95.4 ' e düştü. Eski spor programım artık yormadığı için yeni bir fitness programı yazdı hoca program şu şekil ;
15 dk 7.program bisiklet
5 x 1dk Step Tahtası
5 dk Mekik
5 x 1 dk step tahtası
5 dk plaka ile sağ sol
5 x 1 dk step tahtası
5 dk şınav vaziyeti ayağa kalk
3x max koblo extasyon abdomin
mekik koşusu 5li
1x20 bech fly
1x20 Plower
1x20 İnclen pres mak
1x20 Sholder Pres
1x20 Lateral Fly
1x20 Puldown Front
1x20 Rowing Coblo
1x20 Bar crul
1x20 Push Down Rope
5dk İp
Yaklaşık 15 gündür bu programı yapıyor olmama rağmen hala 96 ila 95 arası gidip geliyorum.
Problem sizce programdan mı yoksa bu normal bi fizyolojik davranış mı ?
Normalse nasıl yapmalıyım ?
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Ben 4.ayın 18 inde spor ve diyete başladım.
yaklaşık 60 gündür ekmek , pirinç , patates , meyve suyu ,çay şekeri , şekerli meyve yemedim. Sabahları kahvaltıda biraz zeytin 3 yumurta ve biraz peynir tükettim.
Öğle yemeğinde söğüş salata ( domates , biber , salatalık ) tükettim çocuğu zaman. Arada karbonhidrat için kuru fasulye ya da mercimek çorbası içiyorum.
Başladığım ilk ayda 40 - 45. günde 109.7 olan kilom 95.4 ' e düştü. Eski spor programım artık yormadığı için yeni bir fitness programı yazdı hoca program şu şekil ;
15 dk 7.program bisiklet
5 x 1dk Step Tahtası
5 dk Mekik
5 x 1 dk step tahtası
5 dk plaka ile sağ sol
5 x 1 dk step tahtası
5 dk şınav vaziyeti ayağa kalk
3x max koblo extasyon abdomin
mekik koşusu 5li
1x20 bech fly
1x20 Plower
1x20 İnclen pres mak
1x20 Sholder Pres
1x20 Lateral Fly
1x20 Puldown Front
1x20 Rowing Coblo
1x20 Bar crul
1x20 Push Down Rope
5dk İp
Yaklaşık 15 gündür bu programı yapıyor olmama rağmen hala 96 ila 95 arası gidip geliyorum.
Problem sizce programdan mı yoksa bu normal bi fizyolojik davranış mı ?
Normalse nasıl yapmalıyım ?
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.