Kilo Vermem Lazım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar fazla kilolarım var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Arkadaşlarım vucüt bakımından iyisin diyorlar ama ben belimin ve göbeğimin tamamen gitmesini istiyorum. Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Adminlerden özür diliyorum. lütfen yardımcı olun...

aynı sorunu bende yaşadım yememidüzene soktum beyaz ekmek kesinlikle yemiyorum az yağlı şekeroranı az besin değeriyüksek şeyleri tüketiyorum tam buğday ekmeği yiyebilirsin günde 30-60 mekik çekebilirsin 3 set halide bisiklet iyi bacaklariçin karın için bol mekik iyidir kendim denedim baya bi incelme oldu her şeyden önce beslenme ama

incelmek istiyorum bende. mekik iyi diyorsunuz öylemi ? peki bunu yanı sıra yağ yakıcı kullanıyımmı yoksa spor salonuna gideceğim zamanmı kullanayım yağ yakıcı

forumda arkadaşlarımız gördüğüm kadarıyla baya bi kilo inenler olmuş 30-40 kilo inenler olmuş benim o kadar değil ama yinede fazlalık var diyorm :(

Forumu araştırırsan sorularının cevabını bulacağına eminim.

Çok özet olarak yazıyorum, bunların dışında duyacağın herşey ayrıntı. Önce bunları yapmnaya başla, hemen başla, ayrıntılara istersen girersin. Hiçbir ayrıntıya girmeden bu şekilde de kilo verirsin. Başka bir forumdan esinlenerek;

1-Haftada 3 kez ağırlık çalışmaya başla.
2-Vücut ağırlığınx2gr protein al.
3-Günlük ihtiyacının %20-25 eksiği kadar kalori al.

Şimdilik bu yeterli.

programını yazr mısın ve beslenme progrmın varsa onuda ve fotoraf da ekle tabi foto ekleme bolumu burası daa lumlu yorumlar alırsın hem

Çok özet olarak yazıyorum, bunların dışında duyacağın herşey ayrıntı. Önce bunları yapmnaya başla, hemen başla, ayrıntılara istersen girersin. Hiçbir ayrıntıya girmeden bu şekilde de kilo verirsin. Başka bir forumdan esinlenerek;

1-Haftada 3 kez ağırlık çalışmaya başla.
3-Günlük ihtiyacının %20-25 eksiği kadar kalori al.

Şimdilik bu yeterli.

Yeni birine keşke kilosunun 2x gramı protein al demeseydiniz.Yeni başlayanlar genelde hafif tempo ile kaslarının bu spora adapte olmasını sağlamaya çalışır ilk 3 ay.Vücut ağırlığını X 1,5 gram protein alması daha doğru olucaktır.Programın ağırlığına göre protein miktarıda artırılmalıdır.Ve şahsın body geçmişine göre.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:26 ----------

bunu anlamadım

Günlük alman gereken protein oranı vardır.Body yapıyorsan kasların gelişmi için protein almalısın.
70 kilo isen 70x1,5=105 gram protein.Kilonun 1,5 gram çarpımı protein alman gerekli demektir.Buda 105 gram proteindir.

Yeni birine keşke kilosunun 2x gramı protein al demeseydiniz.Yeni başlayanlar genelde hafif tempo ile kaslarının bu spora adapte olmasını sağlamaya çalışır ilk 3 ay.Vücut ağırlığını X 1,5 gram protein alması daha doğru olucaktır.Programın ağırlığına göre protein miktarıda artırılmalıdır.Ve şahsın body geçmişine göre.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:26 ----------

Günlük alman gereken protein oranı vardır.Body yapıyorsan kasların gelişmi için protein almalısın.
70 kilo isen 70x1,5=105 gram protein.Kilonun 1,5 gram çarpımı protein alman gerekli demektir.Buda 105 gram proteindir.

Hayır, vücut ağırlığı*1.5 gr protein alması yeterli olacaktır, daha doğru değil. vücut ağırlığı*2 gr ise hem daha sonra tekrar protein miktarını ayarlaması sorununu ortadan kaldıracak hem de mide boşalmasını geciktirerek gün içinde daha tok olmasını sağlayacak. Hem de günde vücut ağırlığı başına 2 gr protein tamamen zararsızken neden daha fazla ayrıntı isteyelim ki?Hem de yeni başlayan birisi için?

buraksank, vücut ağırlığı başına 2 gr protein al, ayrıntılarda boğulmanın şu aşamada sana faydası olmayacak.

Arkadaşlar fazla kilolarım var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Arkadaşlarım vucüt bakımından iyisin diyorlar ama ben belimin ve göbeğimin tamamen gitmesini istiyorum. Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Adminlerden özür diliyorum. lütfen yardımcı olun...

kardeşim bende 1 1
ay 18 gunde 21 kılo attım yagsız yogurt gobek yaglarınındaki erime oranını % 81 daha fazla arttırır marketlerde rahatlıkla bulabılırsın ıyı sporlar

şuanda herhangi bir programım yok spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ve l carnitinden destek alarak yapmak istiyorum birşeyler.

kardeşim bende 1 1
ay 18 gunde 21 kılo attım yagsız yogurt gobek yaglarınındaki erime oranını % 81 daha fazla arttırır marketlerde rahatlıkla bulabılırsın ıyı sporlar

Bu bilgi yanlış, burayı dinleme. Supplementten önce yeme düzenini oluştur. L-carnitine mucize yaratmaz, işe yaradığı hakkında bile şüpheler var. Yemeyi öğrenmezsen verdiklerini geri alırsın. Önce kalorilerini ayarlamayı öğren.

ben sabah okula gitmeden önce (saat 07.00 'da) maximum 2 dilim kepek ekmeği yiyorum okuldan gelincede(saat 15.15 de) gene en fazla 2 dilim ( bazen 3 ) kepek ekmeği yiyorum. Aradan 2, 2-5 saat geçtikten sonra gidiyorum sporumu yapıyorum yaklasık 2 saat felan sürüyor. zaten geldiğimde de saat 8 i geçiyor o saatten sonrada ağzıma sudan baska birsey koymuyorum. mevme bile.

yukarıdaki yazdıklarımı suan dahada zayıflamak için yapıyorum suan 74 kiloyum. 8 ay önce 95 tim. ama hem sabah kalkınca yarım ekmek spordan sonrada sonra biraz fazla yemek yiyodum genede 6 aylık bir süreçte yaklasık 23 kilo verdim. yukarda yazdıklarımı yaparsan sen kısa sürede daha çok kilo verebilirsin

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
-6 aylık gelişimden önce üye fotoları bölümüne konu açmak yasaktır.
-Başlıkta kullanıcı adı geçmesi mecburidir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı