Çok özet olarak yazıyorum, bunların dışında duyacağın herşey ayrıntı. Önce bunları yapmnaya başla, hemen başla, ayrıntılara istersen girersin. Hiçbir ayrıntıya girmeden bu şekilde de kilo verirsin. Başka bir forumdan esinlenerek;
1-Haftada 3 kez ağırlık çalışmaya başla.
2-Vücut ağırlığınx2gr protein al.
3-Günlük ihtiyacının %20-25 eksiği kadar kalori al.
Şimdilik bu yeterli.
2-Vücut ağırlığınx2gr protein al.
bunu anlamadım
Yeni birine keşke kilosunun 2x gramı protein al demeseydiniz.Yeni başlayanlar genelde hafif tempo ile kaslarının bu spora adapte olmasını sağlamaya çalışır ilk 3 ay.Vücut ağırlığını X 1,5 gram protein alması daha doğru olucaktır.Programın ağırlığına göre protein miktarıda artırılmalıdır.Ve şahsın body geçmişine göre.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:26 ----------
Günlük alman gereken protein oranı vardır.Body yapıyorsan kasların gelişmi için protein almalısın.
70 kilo isen 70x1,5=105 gram protein.Kilonun 1,5 gram çarpımı protein alman gerekli demektir.Buda 105 gram proteindir.
Arkadaşlar fazla kilolarım var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Arkadaşlarım vucüt bakımından iyisin diyorlar ama ben belimin ve göbeğimin tamamen gitmesini istiyorum. Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Adminlerden özür diliyorum. lütfen yardımcı olun...
kardeşim bende 1 1
ay 18 gunde 21 kılo attım yagsız yogurt gobek yaglarınındaki erime oranını % 81 daha fazla arttırır marketlerde rahatlıkla bulabılırsın ıyı sporlar