kilo vermem durdu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan plnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öğlen yemeği yemiyorum kahvaltıyi gec yapıyorum öğle yemeği saatinde derste oluyorum beyaz leblebi , elma veya mandalina ile geçiştiriyorum

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce de karbonhidrat kaynaklarını diyetinden çıkarmanı söylemişim. Özellikle kilosu zaten çok yüksek olmayan biri beslenmeyi daha da katı tutmalıdır. Meyveler ve leblebi karbonhidrat ağırlıklı gıdalar. Bunları hayvansal protein kaynaklarıyla değiştirmelisin. Toplam tüketimini günlük 2 öğüne yaymanda sakınca yok bu arada.

O zaman sadece kahvaltı ve akşam yemeği yemeyi denemeliyim Teşekkürler cevap için

Spor olarak 1 saat 8 km yürüyüş yapmak konusunda ne düşünüyorsunuz

O zaman sadece kahvaltı ve akşam yemeği yemeyi denemeliyim Teşekkürler cevap için

Ben gunde 6 ogun yiyerek kilo verdim vucudu hiç ac birakmadim vucutta enerji olsunki yag yaksin mantigiyla ama az az 100 gr tavuk 2 dilim kepek ekmek arasına gibi ogunlerdi bi ogun light yogurt yerdim kilomun 2 kati protein kilom kadar karbo yagıda 50 gr da tutardim

Zaten en mantıklısı ya uzun uzun yürümek ya da HIIT. Koşmak için ortam ve zamanın müsait değilse yürümek gayet güzel.

Spor olarak 1 saat 8 km yürüyüş yapmak konusunda ne düşünüyorsunuz

Ben gunde 6 ogun yiyerek kilo verdim vucudu hiç ac birakmadim vucutta enerji olsunki yag yaksin mantigiyla ama az az 100 gr tavuk 2 dilim kepek ekmek arasına gibi ogunlerdi bi ogun light yogurt yerdim kilomun 2 kati protein kilom kadar karbo yagıda 50 gr da tutardim
Ben o şekilde ölçüyü kaçırıyorum özellikle karbonhidrat konusunda

Ben o şekilde ölçüyü kaçırıyorum özellikle karbonhidrat konusunda

O zaman akşamdan topluca hazirlayin mesela gun icinde onlaei yiyin tek tek hazirlamayin cevrenizde baska yiyecek bulundurmayin alısıyosunuz

Back
Yukarı