Kilo vermem durdu nasıl hızlandırabilirim

Merhaba şubatın başından beri spora gidiyorum ilk 2 ay toplam 15 kilo 138 kilodan 122 kiloya düştüm ama 3 haftadır hiç kilo veremedim aynı yerimde sayıyorum diyetimi bozmadım spora gidiyorum devamlı bu sorunu nasıl çözebilirim kilo vermemi tekrar nasıl hızlandırabilirim

Merhaba şubatın başından beri spora gidiyorum ilk 2 ay toplam 15 kilo 138 kilodan 122 kiloya düştüm ama 3 haftadır hiç kilo veremedim aynı yerimde sayıyorum diyetimi bozmadım spora gidiyorum devamlı bu sorunu nasıl çözebilirim kilo vermemi tekrar nasıl hızlandırabilirim
Selamlar, diyet kalori hesabını kontrol etmekle başla giren kalori harcadığından kaloriden 500 -1000 kalori civarı aşağıda olmalı. Spor yapıyorsan 1000 spor yapmayanlarda 500 daha iyi olur gibi. Kalori de problem yoksa kan değerlerini kontrol ettir şeker ve insülin seviyesi, guatr hormonları felan, normal ise duraklama dönemlerinde diyet tipini veya arkadaşım dediği gibi antrenman şeklini değiştir. Diyet şekli derken öğün sayısı ve saatleri değişikliği bile baya işe yarıyor. Oruç gibi uzun açlıklı diyetler kısa süreliğine direnci kırmak için işe yarar, yaşam şekli olarak tavsiye etmem. Bunlar kendi düşüncelerim

Cheat meal ı işte bunun için yapıyorlar, vücudu şaşırtmak için [emoji28]
Forumda bulabilirsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı