Kilo vermek istiyorum

Arkadaşlar yaşım 21 boyum 169 kilom 83 hızlı ve sağlıklı kilo vermek istiyorum spor salonuna yazilacagim gün içerisinde haftalık 4 gün antrenman yeterli midir bi de ne yersem daha hizli kilo verebilirim?

Kardesim oncelikle seker un tuz gibi yiyecekleri kesmen gerekiyor. Haftada 4veya 5 gun antreman yeterlidir vucudu hergun spor yaparak yipratmak iyi degil kararinda birakmak lazim.Maydonoz yemeni oneririm ayni zamanda karisik coban salatasini yemek ogunu gibi yiyebilirsin.Su tuketimine ozen goster spordan once ve sonra en az 2 litre su ic

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardesim oncelikle seker un tuz gibi yiyecekleri kesmen gerekiyor. Haftada 4veya 5 gun antreman yeterlidir vucudu hergun spor yaparak yipratmak iyi
degil kararinda birakmak lazim.Maydonoz yemeni oneririm ayni zamanda karisik coban salatasini yemek ogunu gibi yiyebilirsin.Su tuketimine ozen goster spordan once ve sonra en az 2 litre su ic

Çok teşekkür ederim şeker pek kullanmam zaten yeşil çay tüketmek doğru mudur bi de yulaf süt sabahları iyi fikir mi salatayla aram iyidir maydonozu çig mi yemeliyim yoksa kaynatip suyu içmek de mantıklı midir?

Kardesim maydonozu demet demet ye! Hicbirsey olmaz :) spordan once sutle birlikte yulafli burcak ye ve misir gevregi ye ben bu sekilde yapiyorum ekmegi gunde 1 parca yiyebilirsin.Salataya aban abi salata hem hazmi hizlandiriyir hem tok tutuyor.aklina geldikce Su iç[emoji847]Unutma sabrin sonu selamettir[emoji3]Azimli
Olucan abi bu zamana kadar bende dahil herseyi yedim kendime dikkat etmedim ama artik bu hataya dusmeye gerek yok maydonozu cig ye yesil cay tuketmeye ozen goster yesil cay metabolizma icin cok iyiyidr

Kardesim spor salonuna gitmeden once baya arastir cunku artik bu isi insanlarla ilgilenmek yerine ticarete doktuler.Parayi verdikten sonra yuzune bakmiyorlar ay bitene kadar benden sana tavsiye kardiyo calis cik kosu bandina tempolu hizli yuru ve isindiktan sonra kos yorulunca yuru ben bu sekilde yaptim agistostan bunyana 8.5 kilo verdim tatlidan uzak dur cya seker atma , boyali icecekler icme

Kardesim spor salonuna gitmeden once baya arastir cunku artik bu isi insanlarla ilgilenmek yerine ticarete doktuler.Parayi verdikten sonra yuzune bakmiyorlar ay bitene kadar benden sana tavsiye kardiyo calis cik kosu bandina tempolu hizli yuru ve isindiktan sonra kos yorulunca yuru ben bu sekilde yaptim agistostan bunyana 8.5 kilo verdim tatlidan uzak dur cya seker atma , boyali icecekler icme

Eskisehirde yaşıyorum burda bilindik bi kaç yer var birine baktım salon gayet güzeldi ama ilgi nasıl bilmiyorum talep çok ama baya popüler onu biliyorum akşam saatlerinde yoğunluk oluyormuş onun haricinde sakinmiş bi yer daha var birazdan çıkıp orayla da konuşacağım fiyat ilgi ne durumda ona göre bakıp karar vereceğim tavsiyen varsa bildiğin bi yer orayla da gorusebilirim

Back
Yukarı